متوسطه (دوره دوم)

جشن مبعث و اختتامیه جشنواره مهر باران

mabas

اسفند ماه هرسال جشنواره خیریه حضوری در مدرسه برگزار میشد که دانش آموزان هر پایه و کلاس به نوبت خوراکی هایی که در نهارخوری مدرسه آماده میکردند ونیز آثار هنری و فرهنگی خود را به فروش میگذاشتند تا هزینه حاصل از فروش آنها را برای خیریه جمع آوری کنند و دست آخر با حضور نمايندگان هرپايه به دست مستحقش برسانند.

امسال اما همه اون شور و سرزندگى حاصل از كار مشاركتى خاموش نشد و دانش آموزان بیکار ننشستند و جشنواره مجازی خیریه به مدد خانم فاطمه زهرا(س) در روز ميلادشون آغاز شد و به واسطه خانم آذرمند(دانش آموخته دوره 7 روشنگر) آشنایی با خانه عماد صورت گرفت.

ياعلي گفتيم و عشق آغاز شد

تصمیم گرفتیم جشنواره خیریه امسال را با شرایط کرونایی به گونه دیگری برگزار کنیم. در طول جشنواره گزارش واریزهای دانش آموزان و همکاران همراه با پیام هایی از سیره امامان و توصیه های دینی مبنی بر مسئولیت اجتماعی برای ترغیب و تشویق شرکت در جشنواره در کانال های مدرسه ارسال میشد...

و در نهایت، مصادف با مبعث رسول اکرم (ص)، برنامه ای مجازی با سخنرانی دکتر رحیمی و اختتامیه ی جشنواره مهرباران برگزار شد.

درمراسم اختتامیه که به صورت زنده از خانه عماد پخش میشد در خدمت خانم شهیدی از موسسین خانه عماد بودیم به همراه دو نفر از دانش آموزان (خانم ها زریبافان و جاوید )وخانم مقصودی و نظری از مسئولین دبیرستان

نامه یادگاری و کیکی که توسط دانش آموزان با رعایت پروتوکل های خاص بیماران ساکن خانه عماد تهیه شده بود تقدیمشان شد.

aks

زير سايه لطف و مهربانى پيامبر رحمت(ص) دست در دست هم، همه بضاعت مزجاتمان را تقديمشان كرديم تا باقيات و صالحاتى از خودمان باقي بگذاريم و دعاى خير بيماران پيوند مغز استخوان و همراهانشان در خانه عماد را بدرقه راه زندگيمان كنيم.

مبلغ جمع آورى شده در پايانِ جشنواره :

۶٠٠،٠٠٠،۲۲۸ریال

bazkhord

شكر و سپاس بى پايان از اونهايى كه السّابقون السّابقون شدند و اينك در فهرست مقربونند. بلا از خودتون و خانواده هاى عزيزتون به دور ان شاءالله

بر اين رواق زبرجد نوشته اند به زر

كه جز نكويى اهل كرم نخواهد ماند