متوسطه (دوره دوم)

آیین نامه و مقررات

قوانین عنصر حیات بخش و استمرار دهنده­ سازمان­ها هستند و برای داشتن محیطی امن، آرام و مساعد برای حرکت به سوی اهداف مورد نظر و برنامه ­ریزی، ناگزیر از تعریف چارچوب­ ها و ایجاد بستری مناسب برای پیگیری مسیر رشدمان هستیم. علاوه بر این، دستیابی به اهداف والای آموزشی و تربیتی نیازمند مشارکت همه عوامل اعم از کادر و اولیای مدرسه، اولیای گرامی دانش ­آموزان و خود دانش ­آموزان در اجرا و رعایت قوانین است. لذا مطالعه دقیق این قوانین و تعهد به مفاد آن، یاریگر اولیای مدرسه در ایجاد زمینه ­ای مناسب برای فعالیت­ های تربیتی و آموزشی و برنامه ­های مربوطه خواهد بود.

ترم ­های آموزشی مدرسه

ترم اول

1 مهر الی 30 دی

ترم دوم

1 بهمن الی 30 خرداد

ترم تابستان

14 تیر الی 30 مرداد

ساعت روزانه مدرسه(حضوری)                                                   ساعت روزانه مدرسه (غیر حضوری)

شنبه تا چهارشنبه

7 – 14:30                                            7:30-15

پنجشنبه

7- 12:45                                          7:30-12:40

-دانش ­آموزان حداکثر 30 دقیقه قبل از شروع کار مدرسه(حضوری) و 15 دقیقه پس از پایان کار روزانه مدرسه (حضوری) می­توانند در مدرسه حضور داشته باشند و مدرسه مسئولیتی در قبال دانش ­آموزان در ساعاتی غیر از زمان های مشخص شده  ندارد.

-در کلاس های مدرسه مجازی حضور دانش آموزان رأس ساعت شروع ، الزامی است و تشخیص موجه بودن تاخیر و غیبت با اولیای مدرسه است.

تأخیر و غیبت ( مدرسه حضوری )

• تأخیر ورود دانش­ آموزان از ساعت 7 صبح محاسبه می شود.
        • در صورت غیبت دانش ­آموز به هر دلیل، لازم است ولی دانش­ آموز قبل از ساعت 8:30 به روابط عمومی مدرسه اطلاع دهد.
        • چنانچه به دلیلی دانش ­آموز بخواهد استثنائاً دیرتر از ساعت 7:30 در مدرسه حضور یابد و یا زودتر از ساعت پایان مدرسه بخواهد مدرسه را ترک کند، باید پیش­تر هماهنگی لازم از طریق وب سایت انجام شده، موافقت مدرسه کسب و ورود یا خروج او نیز با همراهی یکی از اولیا باشد. بنابراین ورود و خروج دانش ­آموز به تنهایی در این موارد مجاز نیست.
        • طبق مقررات آموزش و پرورش، اگر دانش ­آموز بیش از 5 ساعت غیبت غیرموجه داشته باشد، شورای مدرسه در مورد او تصمیم مقتضی را خواهد گرفت. تشخیص موجه بودن تأخیر یا غیبت دانش ­آموز با مدرسه است.
        • مسافرت های ضمن سال تحصیلی غیبت غیرموجه محسوب می­شود.

تاخیر و غیبت ( مدرسه مجازی )

تاخیر ورود دانش آموزان 5 دقیقه بعد از شروع کلاس ( 7:30 ) محسوب و کسر انضباط به همراه خواهد داشت.

غیبت دانش آموزان در هر کلاس درسی بدون اطلاع والدین غیر موجه محسوب شده و کسر انضباط به همراه خواهد داشت.

پوشش دانش­ آموز

• در داخل مدرسه و در تمام ساعات کار رسمی، پوشیدن لباس فرم مدرسه به رنگ و مدل تعیین شده و جوراب بلند پوشاننده ساق پا ضروری است.

*بهتر است دانش­ آموز در داخل مدرسه بدون روسری و مقنعه باشد.

• پوشش دانش ­آموز، خارج از مدرسه و در کلاس­های پیش دانشگاهی چادر مشکی و حجاب کامل زیر آن است.
        • در مدرسه مجازی از دانش ­آموز انتظار می ­رود هنگام برگزاری کلاس­ ها از پوشش مناسب و حجاب اسلامی استفاده نماید.

لوازم همراه ( مدرسه حضوری )

• دانش ­آموز نباید تلفن همراه به مدرسه بیاورد. ولی در صورت لزوم، هنگام ورود به مدرسه لازم است آن را به روابط عمومی مدرسه تحویل دهد و هنگام خروج از مدرسه، آن را دریافت نماید.

*دانش ­آموزان برای ارتباط ضروری می­توانند از تلفن مخصوص دانش ­آموز که در مدرسه تعبیه شده استفاده نمایند.

• همراه داشتن دوربین عکاسی و فیلمبرداری و هرگونه وسایل صوتی و تصویری مشابه بدون هماهنگی با مسئولین مدرسه ممنوع است.

ملزومات مدرسه مجازی

• اینترنت پرسرعت
        • دستگاه مناسب برای اتصال به اینترنت؛ رایانه شخصی، لپ تاپ یا تبلت (برای استفاده بهینه از کلاس، استفاده از تلفن همراه توصیه نمی­ شود)
        • بسترهای نرم ­افزاری و لوازم جانبی سخت ­افزاری (میکروفون و وب­کم و حصول اطمینان از سالم بودن آن­ ها)

جلسات اولیا

هدف از تشکیل جلسات اولیا ایجاد انسجام و تفاهم در فعالیت های تربیتی و آموزشی میان خانه و مدرسه و بهبود روش­ها است. لذا حضور و همکاری اولیای محترم در این جلسات ضروری و تداوم بخش فعالیت­ها و برنامه ­های مدرسه است و لازم است اطلاعیه ­ها و دعوتنامه ­هایی را که از طریق سایت مدرسه یا پیامک در طول سال تحصیلی در اختیار ایشان قرار می­گیرد، پیگیری نموده و مفاد آن را اجرا نمایند.

خواندن 96 دفعه آخرین ویرایش در چهارشنبه, 13 اسفند 1399 10:47