جشن روز مادر

۱۴۰۲/۱۰/۲۰

"بسم الله الرحمن الرحیم"

به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و بزرگداشت مقام مادر قرار جشن مادر و دختری را گذاشتیم تا مهمانی برگزار کنیم خاطره انگیز. به همین مناسبت از یک ماه قبل با هدف نزدیکی روابط مادر و دختر گرامیداشت و قدر دانی از مادر‌و نیز حفظ روح شادی وخانمانه‌ی دخترانمان،شروع به برنامه ریزی و تزیین محل برگزاری جشن و اماده کردن برنامه های روز جشن کردیم. در روز چهارشنبه ۲۰ ام دی ماه از دخترانمان خواستیم تا با لباس مهمانی همراه مادرانشان به جشن ما بیایند. در این مراسم مثل همه مهمانی ها به ریم ادب ابتدا از مادران ارجمند با چای و شیرینی پذیرایی شد. و سپس با تلاوت قرآن توسط گروهی از دختران پایه پنجم برنامه به صورت رسمی شروع شد.سپس دخترهای گل پایه ششم سرودی زیبا را تقدیم مادرهای عزیز کردند و بعد همه جان دل سپردیم به اشعاری زیبا در وصف اهل بیت که خانم مداح برایمان خواندند،در نهایت همه دانش آموزان سرود (بهترین مادردنیا) را همراه با هدیه به مادرهای گل تقدیم کردند و با تشویق ایستاده مادران روبرو شدند و پس از آن دانش آموزان لذت نماز جماعت،در کنار مادرانشان را در نمازخانه مدرسه تجربه کردند و در پایان این روز خاطره انگیز همه بر سر سفره حضرت زهرا (س) مهمان مدرسه بودند و نهار را در کنار هم نوش جان کردند تا شیرینی این روز چند برابر شود .

جشن روز مادر