هفته کتاب وکتابخوانی

۱۴۰۲/۰۸/۲۰

"بسم الله الرحمن الرحیم"

21 آبان در ادامه برنامه هفته ی کتاب در روز دوم از سرکار خانم منصوره مصطفی زاده نویسنده وفعال حوزه کودک دعوت شد تا برای دانش آموزان از خاطرات ودغدغه های نوشتن کتاب صحبت کنند.
در سومین روز هفته کتاب و کتابخوانی به صورت نمادین زنگ کتاب داشتیم به این صورت که نمادین به مطالعه کتاب پرداختیم و همزمان موسیقی فیلم و انیمیشن هایی که از روی کتابها ساخته شدند هم پخش می شد
در چهارمین روز هفته کتاب مرحله دوم مسابقات مشاعره دانش آموزی بین دانش آموزان هر پایه با حضور دانش آموزان و هیئت داوران متشکل از دبیران فارسی برگزار شد.
آخرین روز مراسم هفته کتاب بسیار هیجان انگیز برگزار گردید،بدین صورت که با همکاری چند معلم و دانش آموز مراسم (کتابها زنده می شوند ) را اجرا کردیم،شخصیت های داستانی 7 کتاب معروف کودک ناگهان با لباس و گریم مناسب در بین دانش آموزان قرار گرفتند و در رابطه با داستان کتاب خودشان با دانش آموزان در مسابقه حدس اسم کتاب ها شرکت کردند و در انتهای روز به برندگان مسابقه کتابی به یاد بود از این ایام هدیه داده شد.

.

هفته کتاب وکتابخوانی