ارتحال بنیان گذار مجتمع فرهنگی روشنگر

۱۴۰۳/۰۶/۱۰

با اندوه و تأسف فراوان، خبر درگذشت خانم حدادیان، بانویی از جنس ملائک معلمی دلسوز و گرانقدر، را به اطلاع می‌رسانیم.

او که سال‌ها با عشق و تعهد به شغل معلمی، علم و دانش را به نسل‌های آینده منتقل می‌کرد، دار فانی را وداع گفت و جامعه فرهنگیان و شاگردانش را در غم و اندوه فرو برد

دست گلچین روزگار، معلمی ادیب و فرزانه و مدیری فرهیخته را نشانه گرفت که عمری را در جهت مجاهدت و تعلیم و تربیت اسلامی دختران این‌ مرز و بوم از جان مایه گذاشت

و خالصانه و سخاوتمندانه، روشنگرِ روح و روان فرزندان این مرز و بوم بود و ما را در غم فراق انسانی تکرار نشدنی، متاثر و غمگین ساخت.

سرکار حاجیه خانم حدادیان به سرای باقی هجرت کردند و در جوار رحمت واسعه الهی آرام گرفتند...

این فقدان بزرگ را خدمت خانواده محترم ایشان، جامعه فرهنگی کشور و خانواده بزرگ مجتمع روشنگر صمیمانه تسلیت می‌گوییم

و در تحمل این غم توکل‌مان به خداوند متعال و تاسی به ائمه معصومین علیهم السلام است، باشد که روح بلند ایشان در بارگاه امن الهی و در جوار رحمتش جاودان بیاساید.

◾️مراسم تشییع از مقابل مجتمع فرهنگی روشنگر، ساعت ۸ صبح روز دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۵ به طرف محل تدفین در مرقد مطهر امام، صحن آقا مصطفی (وسیله ایاب و ذهاب از مدرسه تا بهشت زهرا تدارک دیده شده است.)
◾️مراسم یادبود، چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۷، در حسینیه ارشاد ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸
◾️ مراسم یادبود شب هفتم، روز یک‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۱ ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸ در  تالار اجتماعات مجتمع فرهنگی روشنگر برگزار می‌گردد.

ارتحال خانم حدادیان