ارتحال سرکار خانم حدادیان

۱۴۰۳/۰۶/۰۴

دست گلچین روزگار، معلمی ادیب و فرزانه و مدیری فرهیخته را نشانه گرفت که عمری را در جهت مجاهدت
و تعلیم و تربیت اسلامی دختران این‌ مرز و بوم از جان مایه گذاشت و خالصانه و سخاوتمندانه، روشنگرِ روح و روان فرزندان این مرز و بوم بود و ما را در غم فراق انسانی تکرار نشدنی، متاثر و غمگین ساخت.
 سرکار حاجیه خانم حدادیان به سرای باقی هجرت کردند و در جوار رحمت واسعه الهی آرام گرفتند...این فقدان بزرگ را خدمت خانواده محترم ایشان، جامعه فرهنگی کشور و خانواده بزرگ مجتمع روشنگر صمیمانه تسلیت می‌گوییم و در تحمل این غم توکل‌مان به خداوند متعال و تاسی به ائمه معصومین علیهم السلام است، باشد که روح بلند ایشان در بارگاه امن الهی و در جوار رحمتش جاودان بیاساید.
مراسم تشییع پیکر آن مرحومه از مدرسه روشنگر ساعت ۸ صبح روز دوشنبه به طرف محل تدفین ایشان واقع در مرقد مطهر امام، صحن آقا مصطفی برگزار میشود. وسیله ایاب و ذهاب از مدرسه تا بهشت زهرا تدارک دیده شده است.

• مراسم ختم ایشان روز چهارشنبه حسینیه ارشاد ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸ برگزار میشود.
  •  مراسم هفت آن مرحومه روز یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۱ ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸ در مدرسه روشنگر برگزار میگردد.

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق