دختران عزیزم،
                   سلام ...

قرن ۲۱، قرن تحولات سریع و چالش‌های پی‌در‌پی است و نظام تربیتی ناگزیر از آن است که اصول و روش‌های خود را از حالت ایستا خارج نموده و برنامه‌هایی متناسب با دگرگونی‌های محیط، پویا و زنده تدوین نماید.

ما در مدرسه روشنگر برای تحقق مأموریت خود در تربیت انسان‌های آگاه، مؤمن و متعهد به مسئولیت‌های فردی و اجتماعی، مسیر آن را در توانمندسازی دخترانمان در عرصه‌ی دانش و کسب مهارت‌های مورد نیاز عصر حاضر یافتیم و با کمک همکاران متخصص و متعهدمان در تلاش هستیم تا این مسیر تربیتی را با استفاده از ابزارهای عقلانیت، تبیین، تفکر نقاد و سنجش‌گر و ایجاد موقعیت تجربه‌های دینی به بهترین وجه در حد توان خود بپیماییم و ایفاگر رسالت دینی و ملی خود باشیم و در این راه دست یاری همه دغدغه‌مندان تربیت کشورمان را به گرمی می‌فشاریم.

مدیر متوسطه دوره دوم روشنگر