اطلاعیه پیش ثبت نام دهم ،یازدهم و دوازدهم

متوسطه دوره دوم روشنگر
🍀 از دانش آموزان متقاضی ورود به پایه دهم، یازدهم و دوازدهم  با معدل بالای ۱۹
 در سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳
در سه گرایش ریاضی ،تجربی و انسانی پیش ثبت نام به عمل می آورد.

تاریخ پیش ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ الی ۲۰ فروردین ۱۴۰۳

🌱 تاریخ آزمون پایه دهم ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۹ صبح
و
🌱 تاریخ آزمون میان پایه یازدهم و دوازدهم  ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۹ صبح میباشد .

دروس آزمون پایه دهم  شامل : ریاضی ،علوم ،ادبیات و عربی.   (به جز یک هشتم مباحث انتهایی هر کتاب)

دروس آزمون میان پایه یازدهم و دوازدهم:

رشته تجربی : فیزیک ، شیمی، زیست ، ریاضی

رشته ریاضی : فیزیک ، شیمی ، ریاضی ، هندسه

رشته انسانی: ادبیات ،عربی ، ریاضی ، جامعه شناسی

می باشد.

برای ورود کلیک نمایید

📢 ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨📢
 نکاتی در مورد  فرآیند آزمون پایه دهم  :

✅ آزمون ورودى تمامى رشته ها (انسانى، تجربى و رياضى) صبح روز پنجشنبه ٣٠ فروردین ١۴٠٣ از ساعت ٩ تا ١٢ برگزار خواهد شد.
✅ داوطلبين عزيز حداكثر تا ساعت ٨:٣٠  صبح در محل مدرسه حاضر باشند.
✅ درب حوزه  امتحان راس ساعت  ٨:۴۵   بسته می شود.
✅ همراه داشتن  پرينت كارت (عکس دار) ورود به جلسه الزامى است.
✅وسایل همراه:
مدادنرم مشکی، پاک کن، تراش، بطری آب
🚫از آوردن هرگونه وسایل الکترونیکی (تلفن همراه، ساعت هوشمند، هندزفری، ماشین حساب و...) جدا خودداری نمایید.
✅  آزمون تستى از دروس فارسى، عربى، رياضى و علوم (فيزيك، شيمى و زيست شناسى) طراحی شده و نمره منفى دارد.
✅ سؤالات آزمون براى هر ٣ رشته يكسان است و در زمان تصحيح ضرايب دروس بر اساس رشته ها متفاوت مى شود.
✅ از پذیرفته شدگان رشته انسانى براى يک آزمون تحليلى مجزا به صورت كتبى و شفاهى هم دعوت به عمل خواهد آمد.
✅از  پذيرفته شدگان آزمون ورودى، حداكثر تا روز ١٢ ارديبهشت براى مصاحبه حضورى دعوت مى شود.

راهنمای چاپ کارت آزمون :

گزینه صدور کارت برای کاربرانی که تایید گرفتند فعال میباشد که میتوانند با مراجعه به این قسمت کارت خود را چاپ کنند.

۱. پس از ورود به اکانت خود، بخش ثبت نام و سپس صدور کارت که بر روی میز کاربری شما قرار دارد را انتخاب کنید. در این بخش کارت شما قابل مشاهده است.اگر نام ونام خانوادگی و عکس پرسنلی بر روی کارت مشاهده نمیشود باید به قسمت ویرایش نام رفته و موارد خواسته شده را وارد نمایید.

۲. جهت چاپ کارت یا ذخیره آن بصورت pdf، گزینه «چاپ کارت» در بالای صفحه را انتخاب کنید.

۳. در صورتی که دستگاه شما به پرینتر متصل است، گزینه print را انتخاب کنید.

۴. در غیر اینصورت با انتخاب گزینه save as PDF در بخش destination , می توانید فایل pdf کارت خود را ذخیره کنید و بعدا پرینت بگیرید.

( نکته : هنگام پرینت pdf حتما گزینه fit to page را انتخاب کنید. تا کارت شما به طور کامل چاپ شود.)

🍀  با آرزوی موفقیت🍀

ورود به سامانه پیش ثبت نام