افتتاحیه پاتوق علم و فرهنگ ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۱۴۰۱/۰۷/۳۰

پس از گذشت ۵ سال از آغاز به کار پاتوق علم و فرهنگ در آستانه ششمین سال تاسیس پاتوق ، افتتاحیه سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در روز دوشنبه ۲۵ ام مهر ۱۴۰۱ برگزار شد. با آغاز این برنامه که توسط تیم پاتوق علم شامل مسئولین آزمایشگاه های تخصصی و پژوهش تدارک دیده شده بود، توضیحاتی در مورد معرفی فعالیت های پاتوق در سال جاری و تنوع آن ها به دانش آموزان علاقه‌مند توسط خانم محمدزاده ارائه شد و در ادامه در سه بخش تخصصی فعالیت هایی چالشی و جذاب ارائه شد.

در بخش فیزیک با راهنمایی خانم سعیدی- مسئول آزمایشگاه فیزیک دانش آموزان علاقه‌مند هواپیمایی با نی و کاغذ ساختند و با بهینه کردن سازه خود به مسابقه پرداختند. در بخش شیمی دو آزمایش هیجان انگیز توسط سرکار خانم جورابچی- مسئول آزمایشگاه شیمی انجام شد و دانش آموزان به بررسی علت و چرایی اتفاق پرداختند. در بخش زیست شناسی نیز سرکار خانم شریف‌ خدایی- مسئول آزمایشگاه زیست شناسی، با آماده کردن میکروسکوپ های آزمایشگاه نمونه های مختلفی از ساختمان انواع سلول ها آماده کرده بودند و بچه های پاتوق به مشاهده و بررسی آن ها پرداختند.

بخش دیگری نیر تدارک دیده شده بود به نام «ایده با تو» که دانش آموزان نظرات خود و پیشنهادات خود را در مورد موضوعات مورد علاقه مطرح می کردند تا پاتوق در جلسات آینده بتواند بنا بر علاقه مندی های دانش‌آموزان به برنامه ریزی بپردازد. درضمن طبق معمول پاتوقی ها، پذیرایی نیز شدند... اینبار بار شور و ترش  wink

یک فنجان چای با طعم شیرین علم