بازدیدهای تهران شناسی ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۱۱/۱۸

در بخش فرهنگی دورۀ متوسطۀ دوم مجتمع فرهنگی روشنگر در نیم‌سال نخست سال تحصیلی 1400_1401 به منظور آشنایی دانش‌آموزان با هویت شهری و هویت ملی برنامه‌ای هدفمند با عنوان «تهران‌شناسی» آغاز شد.

این پروژه با محوریت مکان‌های شهری و به‌صورت هدفمند طراحی و اجرا شد.

در طول این پروژه دانش‌آموزان به بازدید از پنج مکان فرهنگی ـ تاریخی شهر تهران پرداختند. در بازدید نخست از مجموعۀ برج آزادی و فضای درونی آن به‌عنوان یکی از نمادهای تاریخی شهر تهران بازدید شد.

در بازدید‌های دوم و سوم کاخ‌های ایرانی موضوع بحث بود و از دو کاخ تاریخی تهران، که ساخت یکی متعلق به دورۀ قاجار و دیگری متعلق به دورۀ پهلوی بود بازدید به عمل آمد و دربارۀ نسبت معماری قجری و پهلوی با هویت تاریخی ـ ملی صحبت شد.

در بازدید پنجم دانش‌اموزان بازدیدی از آرامستان متفقین داشتند و در این مکان ضمن آشنایی با تاریخ مختصر جنگ جهانی اول و دوم به موضوع تأثیر حضور نیروهای نظامی بیگانه بر وضعیت زندگی اجتماعی ایرانیان پرداخته و قدری نیز دربارۀ آرامستان‌های بین‌المللی کشورهای مشترک المنافع در عرصۀ بین الملل صحبت شد.

گزارش اردوی های تهران شناسی نیمسال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۰