برگزاری بوتکمپ در متوسطه دو روشنگر

۱۴۰۲/۰۶/۲۸

بوت‌کمپ"رویاتو بساز" نئومدیک

بوت‌کمپ چیست؟
بوت‌کمپ⛺️ در واقع یک روش آموزشیه. به زبان ساده میشه بوتکمپ‌ها رو دوره‌های آموزشی گروهی و فشرده معنی کرد.

تفکر طراحی چیست؟
تفکر طراحی یک فرآیند تکرار شونده است که به ما کمک می‌کنه تا استراتژی‌ها و راه‌حل‌هایی رو شناسایی کنیم که ممکنه با درک اولیه ما به دست نیان. ما با این روش به دنبال این هستیم که فرضیات رو به چالش بکشیم و مشکلات رو مجدد تعریف کنیم. تفکر طراحی ۵ مرحله داره که شامل ۱- همدلی ۲- بازتعریف ۳- ایده‌دهی ۴- ساخت پیش‌نمونه و ۵ - تست میشه💡

بوت‌کمپ "رویاتو بساز" به صورت رویدادی یک روزه در ۲۱شهریورماه ۱۴۰۲ با حضور ۲۰ نفر از دانش‌آموزان متوسطه دوم، توسط تیم نئومدیک در مدرسه روشنگر برگزار شد.
در این بوت کمپ به یادگیری عملی مفهوم "تفکر طراحی" که یکی از نوآورانه‌ترین روش‌های حل مسئله است، پرداخته شد و ضمن پرورش این مهارت، تجربه‌ی خلق کردن چیزی از صفر برای دانش‌آموزان فراهم شد.
در طی این رویداد، دانش‌آموزان پس از یادگیری هر مرحله از تفکر طراحی با انواعی از روش‌ها از جمله داستان‌محور و همراه با تمرینات عملی بازی‌وارسازی‌شده (گیمیفای)، تکمیل بوم خود را همگام با آموخته های خود پیش می‌بردند و سپس وارد مرحله بعد می‌شدند.
در بخش دیگر این رویداد، دانش‌آموزان پروژه "خلق از صفر" خود را به صورت تیمی جلو برده و ضمن ایده‌دهی، به ساخت ایده خود پرداختند.
در دورهمی پایان روز، ضمن صرف عصرانه، هر تیم بوم فعالیت خود را به همراه محصول خلق شده به سایر تیم‌ها ارائه داده و بازخورد دریافت کرد.

تفکر طراحی،ایده دهی و خلق اثر