بزرگداشت روز آزمایشگاه در پاتوق علم

۱۴۰۱/۰۸/۱۷

روز دوشنبه ۱۶ آبان ماه پاتوق علم و فرهنگ حال و هوای پر از انرژی و هیجانی را تجربه کرد. علت این شور و هیجان، چیزی نبود جز برگزاری مراسم بزرگداشت روز آزمایشگاه (۱۱ آبان ماه)

مراسم روز آزمایشگاه امسال با کمک دانش آموزان علاقه مند،‌ دبیران و گروه های آموزشی و صد البته مدیریت مسئولین آزمایشگاه برگزار شد.

در این برنامه در هر سه رشته زیست شناسی، شیمی و فیزیک دانش آموزان علاقه مند طی فراخوانی، آزمایش هایی برای اجرا پیشنهاد دادند و برخی از آن ها هم به صورت گروهی به اجرای این آزمایش ها و نمایش پدیده های علمی برای بازدید کنندگان پرداختند.

بعضی از این آزمایش ها به صورت سوالات علمی برای بازدیدکنندگان مطرح شد و معماهای جالبی در مورد این پدیده ها توسط دانش آموزان حل شد و در انتها از دانش آموزان فعال، با یک یادگاری تقدیر شد.. حضور دبیران و اعضای گروه های آموزشی هم به این برنامه رونق مضاعف بخشید. دانش آموزان فعال برگزار کننده این مراسم و عناوین آزمایش ها به شرح زیر می باشند :

رشته شیمی :

فاطمه حاجی میرزا طیب، فاطمه حسنی، سما جعفری،  کیمیا باریک بین

تهیه لام گسترش خونی و مشاهده گولبول های سفید

حنانه بهشتی، نرگس نوبخت، نرگس بیگلری،‌فاطمه رمضان نژاد

صمیمانه از زحمات مسئولین عزیز آزمایشگاه خانم ها سعیدی، جورابچی و شریف خدایی و همکاری دبیران محترم در گروه های آموزشی فیزیک، شیمی و زیست شناسی سپاسگزاریم که این روز دلچسب علمی را برای دانش آموزان در پاتوق علم رقم زدند. به امید کاشتن بذر خلاقیت، دید علمی و کاوشگرانه برای خلق آینده ای روشن

دید علمی و کاوشگرانه برای خلق آینده ای روشن