مراسم افطاری نیمه ماه مبارک رمضان

۱۴۰۱/۰۱/۲۹

مهمانی سر سفره امام حسن مجتبی علیه السلام در مدرسه روشنگر:

به مناسبت میلاد کریم اهل بيت امام حسن مجتبی علیه السلام، برای روزه داران کوچکمان، که تمرین صبر می کردند، افطار روزه کله گنجشکی در پیش دبستان روشنگر برگزار شد.

در دبستان دوره اول، مراسم افطاری به همراه جشنی با برنامه های سرود، دکلمه و بازی های مفرح برای دخترانمان فراهم شد، تا در کنار معلمان خود از اولین سال روزه داری شان خاطره ای خوش به یادگار بماند.

جشن دانش آموزان دبستان دوره دوم با  تلاوت قرآن کریم آغاز شد و با اجرای سرود ، نمایش و مولودی خوانی تا اذان مغرب ادامه پیدا کرد. پس از اذان، دانش آموزان و معلمان، نماز جماعت را با هم اقامه کردند و سر سفره افطار نشستند.

تلاوت جزء پانزدهم قرآن کریم، مولودی خوانی، بازی دست جمعی و آماده کردن سفره افطارقبل از اذان مغرب از برنامه های دانش آموزان متوسطه دوره اول بود. بعد از اذان دانش آموزان به همراه معلمان خود به اقامه نماز و خوردن افطار مشغول شدند.

انجام بازیهای فکری، تماشای فیلم، بازدید از دیگر مقاطع، اجرای مسابقات ورزشی و قرائت زیارت عاشورا از برنامه های دانش آموزان متوسطه دوره دوم بود. در انتها و پس از اذان مغرب، اقامه نماز جماعت و افطار در کنار معلمان پایان بخش برنامه های روز نیمه ماه مبارک رمضان بود.

در روز ولادت کریم اهل بیت، دانش آموزان عزیز و معلمان گرامی مجتمع، روزه هایشان را در کنار هم افطار کردند.