استخر روشنگر

پرداخت اینترنتی

برنامه جاری استخر

استخر سرپوشیده روشنگر (مخصوص بانوان)، وابسته به مجتمع فرهنگی - ورزشی روشنگر، آمادگی خدمت‌رسانی به عزیزان را در محیطی امن و با استانداردهای متناسب با سلامت مراجعه‌کنندگان (سیستم تصفیه آب با ازن) دارد.

دسترسی مراجعان بیرونی، از خیابان ایوانک امکان پذیر می باشد.

علاوه بر دانش آموزان مجتمع، در خارج از ساعت کاری مدرسه، از مادران دانش آموزان وعموم بانوان محترم، طبق برنامه های از پیش تعیین شده پذیرش انجام می‌شود. استخر شنای روشنگر شامل قسمت های زیر است:

• استخرشنا (به طول ۲۵ و عرض ۱۰ متر)
  • استخر آب درمانی
  • جکوزی
  • آیروبیک در آب
  • سونای خشک
  • سونای مرطوب
  • سالن ماساژ
  • مدرسه و تیم شنا
  • کلاس های مربیگری و آموزش نجات غریق
  • بدنسازی
  • بوفه

استخر در سال ۹۶-۹۵ بازسازی شد.

در برنامه‌ی هفتگی دانش آموزان و در برنامه کلاس های تابستانی، ساعتی به درس شنا اختصاص دارد.

شنا:

ورزش شنا یکی از محبوب ترین ورزش ها در بین اقشار مختلف مردم است. فردی که شنا می کند، نه تنها احساس راحتی و نشاط می کند بلکه در اثر شنا کردن، قابلیت های جسمانی خود را از قبیل استقامت دستگاه گردش خون و تنفس، قدرت، سرعت و انعطاف پذیری مفاصل شانه و مچ پا را افزایش می دهد. ورزش شنا ورزشی است که از سن نوزادی تا سن کهنسالی قابل انجام است و به طور کلی ورزشی است که هیجان و اضطراب را کاهش داده، عضلات را قوی و محکم کرده و بدن را نرم و انعطاف پذیر می‌سازد و باعث می شود که فرد انرژیی بیشتری برای انجام کارهای روزانه خود داشته باشد.

اصلی ترین ویژگی این رشتۀ ورزشی این است که از سنگینی انسان می‌کاهد. درون آب مفاصل دیگر تحت فشار نیستند و عضلات فقط در مقابل مقاومت آب کار می‌کنند. هم برای تفریح و هم برای مسابقه میتوان شنا کرد، بنابراین شنا نیازهای مهم جسمی خصوصاٌ نیاز به ورزش را تأمین میکند. هم زمان و هم شدت شنا، قابل تعدیل است، به همین علت همۀ افراد با هر سطح توانایی و بنابر ظرفیت های خودشان میتوانند شنا کنند.

شنا را می توان به کسانی توصیه کرد که پس از بهبودی نسبی از آسیب های فیزیکی ممکن است تا مدت ها از انجام دیگر تمرینات محروم شده باشند چرا که از این طریق می توانند دوره درمان را سریع تر پیش برده و بهبودی حاصل نمایند.

شنا برای کسانی که اضافه وزن دارند، ورزش فوق العاده مفیدی است چرا که این ورزش به دلیل هوازی بودن در سوختن کالری های اضافی که می تواند منجر به اضافه وزن شود تأثیر به سزایی دارد.

این ورزش بیشتر قسمت بالاتنه را درگیر فعالیت می کند. ماهیچه های کوچک بازوها در اثر ورزش شنا نسبت به ماهیچه های بزرگتر پا بیشتر به حرکت گرفته می شوند. تقویت عضلات و بهبود ظرفیت تنفسی، همچنین بالارفتن قدرت خون رسانی قلب از دیگر فوایدی است که می توان برای ورزش شنا ذکر کرد.

از فواید شنا برای دستگاه‌های مختلف بدن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

دستگاه قلبی عروقی؛ تمرین طولانی مدت، با ریتم منظم و شدت متوسط باعث سازگاری مناسب با دیگر فعالیت های فرد می‌شود. تثبیت فشار خون، کاهش فرکانس قلبی هنگام خواب و فعالیت، و افزایش تحمل در انجام فعالیت‌ها از دیگر فواید شنا برای سیستم قلبی عروقی به شمار می‌آیند. علاوه بر این شنا در وضعیت درازکش، به بازگشت خون وریدی به سمت قلب کمک کرده و آن را آسان می‌سازد. دیگر لازم نیست برای بازگشت خون از سیاهرگ به قلب بر نیروی جاذبۀ زمین غلبه می کند.

بدن سازی:

بدنسازی چیست و چه فوایدی دارد؟
بدنسازی استفاده‌ی هوشمندانه از تمرینهای استقامتی، سرعتی، جهت کنترل و توسعه سیستم عضلانی یک فرد تعریف شده است.
بدنسازی به معنی تمرین مقاومت و عضلانی کردن ماهیچههای بدن و ساخت بدنی خوشفرم و زیبا و متناسب است.

فواید بدنسازی:

• کاهش خطر بیماری و گرفتگی عروق قلب.
  • پایین آورنده اضافه وزن،کلسترول و تنظیم فشار خون.
  • دردهای مفصلی را به صورت چشمگیری کاهش میدهد.
  • تقویت ذهن از طریق کاهش استرس و اضطراب و افسردگی.
  • بالا بردن اعتماد به نفس.

ورزشهایی که در مجموعه‌ی ورزشی بدنسازی ارائه می‌شود با دستگاه و انواع کشها و دمبلها که هرکدام برنامه‌ی خاص خود را با توجه به موقعیت و تیپ بدنی که فرد ورزشکار دارد انجام می شود.
در سالن جانبی بدنسازی TRX،  تردمیل و دوچرخه هم وجود دارد.

برخی از فواید جکوزی یا همان وان آب داغ:

یکی از بیشترین فواید جکوزی این است که در تسکین درد عضلات و کاهش سطح استرس کمک بسزایی میکند. فشار آب از جت ها در وان داغ به تسکین استرس و شل شدن عضلات کمک می کند زیرا حباب هوا و جت ها ماساژ درمانی را ارائه می دهند. جت ها در وان داغ می توانند روی قسمت های خاص عضله تمرکز کنند و فشار موجود در جت ها به تسکین گره های عضلانی کمک می کند. همچنین به دنبال تامین این آرامش به خواب فرد کمک خواهد شد.

جکوزی برای درمان مفاصل متورم نیز کارایی دارد به اینصورت که اتساع رگ های خونی به دلیل قرار گرفتن در معرض بدن در دمای زیاد، به تحریک گردش خون کمک می کند که منجر به انتقال اکسیژن بیشتر به مناطق متورم شده و به کاهش اسپاسم عضلات کمک می کند. گرمازدگی بهترین راه برای تسکین درد از آرتریت در نظر گرفته می شود.

برخی از فواید سونای خشک و سونای بخار به اختصار:

وقتی در اتاق سونا هستید، با عرق کردن فقط استرس را از ذهن‌تان را دور نمی‌ریزید، بلکه جریان خون‌تان را تقویت می‌کنید، عملکرد عضلانی را بهبود می‌بخشید، و از علائم پیری پیشگیری می‌کنید. همچنین سونا می‌تواند فشار خون را پایین بیاورد و از بیماری‌های قلبی پیشگیری کند. . در یکی از مطالعات اخیر در دانشگاه ایسترن فنلاند به این نتیجه رسیدند کسانی که ۴-۷ بار در هفته سونا می‌روند نسبت به کسانی که سونا نمی‌روند رگ‌‌های خونی سالم‌تری دارند. سونا به رها شدن از استرس و اضطراب کمک می‌کند. سونا فرایند بهبود عضلانی بعد از تمرین‌های قدرتی را تقویت می‌کند. سونا بر آرتریت روماتوئيد تاثیر مثبتی می‌گذارد. سونای روزانه به سم زدایی بدن کمک می‌کند. استفاده از حمام سونا برای پوست مفید است. سونا از مغز محافظت و عملکرد ذهنی را تقویت می‌کند. سونا بر روی دستگاه غدد درون ریز تاثیر مثبت می‌گذارد. سونا یک درمان کاهش کلسترول خوب محسوب می‌شود.

تونل مه به راهرویی گفته می شود که بوسیله پاشش پودرآب از تمامی جهات به سطح بدن موجب خنک شدن بدن می شود. در استخرهای مدرن برای رعایت بهداشت و ایمنی شناگران به جای حوضچه آب سرد از تونل مه استفاده می‌شود
برخی از فواید استفاده از تونل مه
۱-سیستم ایمنی بدن را قویتر می کند، چرا که آب سرد یک شوک کوچک به بدن وارد کرده که باعث تحریک سیستم ایمنی بدن می شود.
۲- استفاده از تونل مه باعث می شود پوست ثبات، استحکام و قابلیت ارتجاعی خود را حفظ  کند.
۳-گردش خون را بهبود می بخشد و باعث می شود اکسیژن و مواد مغذی بهتر در سرتاسر بدن گسترش یابند.
۴-ظهور رگ های واریسی را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر با شماره ۲-۰۲۱۴۲۸۹۶۶۲۱  تماس بگیرید.

گالری تصاویر