مراسم بزرگداشت مرحوم استاد فاطمی نیا برگزار شد

۱۴۰۱/۰۳/۰۲

بسمه تعالی

مراسم بزرگداشت مرحوم استاد فاطمی نیا، ساعت ۶ بعد از ظهر اول خردادماه  ۱۴۰۱ با قرائت قرآن کریم توسط حجت الاسلام آقای شیخ زاده آغاز شد.

در این برنامه حجج اسلام آقای نورانی و آقای حسینی قمی به سخنرانی پرداختند.

پخش کلیپ پیام مهر، پیام مرحوم استاد فاطمی نیا به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱ برای دانش آموزان روشنگر، و کلیپ مربوط به سخنان ایشان به مناسبت روز معلم بخش دیگر برنامه بود.

بیان دلنوشته های دوتن از فارغ التحصیلان مجتمع، خانمها کرمانشاه و دکتر بنابی، در تقدیر از نقش ارزشمند استاد در تربیت و رشد معنوی آنها (به نمایندگی از مجموعه دانش آموختگان مجتمع)، از برنامه های مراسم بود.

مداحی اهل بیت، توسط حجج اسلام آقای شیخ زاده و آقای فتحی انجام شد.

انتهای مراسم کلیپ وداع استاد ( تشییع، اقامه نماز و خاکسپاری ) نمایش داده شد و برنامه با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء به پایان رسید.

غفرالله له و رحمه و جعل مثواه الجنه و حشره مع سادته محمد و آل محمد

برگزاری مراسم بزرگداشت، با حضور جمعی از خانواده مجتمع فرهنگی روشنگر و علاقمندان آیت الله فاطمی نیا