برنامه جاری باشگاه ورزشی روشنگر

" به نام خدا "

کلاس های باشگاه ورزشی روشنگر،  مطابق جدول زیر در رشته‌های متنوع، از ۱۷ تیر ماه الی ۱۵ شهریور ماه برگزار می گردد.

این مجموعه پذیرای بانوان محترم، از میان دانش‌آموزان عزیز، همکاران گرامی و خانواده‌های ایشان می باشد.

جدول برنامه کلاسهای باشگاه ورزشی مجتمع فرهنگی روشنگر

تیر و مرداد  ۱۴۰۳

روزهای برگزاری   ردیف   رشته ورزشی   ساعت برگزاری   نام مربی   تعداد جلسات   شرکت کنندگان  لینک پرداخت
یک شنبه - سه شنبه ۱ والیبال ۱۷ - ۱۵:۳۰  خانم زاده موسی  ۱۶ آزاد
۲ کاراته ۱۴:۳۰ - ۱۳  خانم محبوبی ۱۶ آزاد
۳ بسکتبال ۱۴:۴۵ - ۱۳:۱۵  خانم بیاتی  ۱۶ دبستان
۴ بسکتبال ۱۶:۳۰ - ۱۵  خانم بیاتی  ۱۶ متوسطه ۱
دوشنبه - چهارشنبه ۵ والیبال ۱۲:۳۰ - ۱۱  خانم زاده موسی  ۱۵ آزاد
۶ فوتسال ۱۵:۳۰ - ۱۴  خانم یعقوبی  ۱۵ آزاد
۷ بدمینتون ۱۷ - ۱۵:۳۰  خانم محمدخانی  ۱۵ آزاد
چهارشنبه ۸  ژیمناستیک ۱۲:۳۰ - ۱۱:۳۰  خانم امین پور  ۸ آزاد
پنجشنبه ۹ والیبال ۱۱ - ۹:۳۰ خانم زاده موسی ۹ سانس پیشرفته
۱۰ والیبال ۱۲:۳۰ - ۱۱ خانم زاده موسی ۹ سانس پیشرفته

هزینه‌ی هر ترم با توجه به تعداد جلساتی که تشکیل می‌شود محاسبه خواهد شد. (هرجلسه ۱۰۰ هزار تومان)

تهیه کارت عضویت به مبلغ  ۳۰۰۰۰ تومان الزامی است که برای دوره‌های  بعد نیز قابل استفاده است.

کارت عضویت باشگاه به صورت حضوری خریداری می‌شود.

لطفا به منظور پرداخت اینترنتی شهریه‌ی کلاس‌ها، پس از تشکیل جلسه اول، از طریق لینک های موجود در جدول برنامه کلاس ها، اقدام نمایید و جهت ثبت نام، اطلاعات زیر را به شناسه roshangargym@ درپیام رسان بله ارسال نمایید.

۱) نام و نام خانوادگی(دانش آموز/ فارغ التحصیل/ مادر/همکار)

۲) مقطع تحصیلی

۳) رشته ورزشی

۴) تصویر فیش واریز پرداخت