شرکت در مراسم افطار دانش‌ آموختگان روشنگر

دوستان گرامی؛

امسال افطاری مهمان مجتمع هستید و درصورت تمایل به صرف شام پس از افطار، امکان سفارش چلو جوجه کباب (با پرداخت هزینه‌ی صد و هشتاد هزار تومان) فراهم می‌باشد.

◊◊ با توجه به تعداد زیاد دانش‌آموختگان، برای فراهم کردن امکانات و پذیرایی مناسب‌تر، حضور عزیزان در این برنامه به ثبت نام نیاز دارد.◊◊

مهلت انجام ثبت نام و درصورت تمایل، پرداخت هزینه‌ی شام، تا پایان جمعه ۱۷ فروردین ۱۴۰۳ می‌باشد.

نکات:

▪ اگر حساب کاربری ندارید، به راحتی و با وارد کردن نام، آدرس ایمیل و شماره موبایل، امکان ایجاد حساب کاربری در وبسایت وجود دارد.

(درصورت تمایل به ایجاد حساب کاربری، از لینک بالا اقدام نمایید، یا از قسمت انتهایی تمام صفحات وبسایت، لینکهای مفید/ ورود به حساب کاربری، وارد صفحه ی لاگین شوید و "حساب کاربری ندارید ؟ ثبت نام" را انتخاب کنید.)

▪ برای انجام ثبت نامِ " شرکت در مراسم افطاردانش‌آموختگان ۱۴۰۳ "، داشتن یک حساب کاربری در وبسایت روشنگر ضروریست.

(برای انجام ثبت نام از لینک بالا اقدام نمایید، یا درحساب کاربری خود، از میز کار/منوی ثبت نام/تکمیل فرم، مقطعِ مجتمع و ثبت نامِ "مراسم افطار دانش آموختگان مجتمع فرهنگی روشنگر ۱۴۰۳" را انتخاب کنید.)

▪ ثبت نام شرکت درمراسم، می‌تواند بصورت انفرادی یا گروهی ( تا ۱۰ نفر) انجام شود.

▪ درصورت تمایل به سفارش شام، امکان پرداخت هزینه‌ی آن  (برای ۱ تا ۱۰ نفر)، در مرحله‌ی آخر  ثبت نام (و فقط از طریق درگاه بانکی) وجود دارد.

به امید دیدار شما