اطلاعیه شروع سال تحصیلی دبستان دوره دوم

آیین نامه­ی انضباطی دبستان روشنگر ـ پایه ­های چهارم تا ششم

اولیای گرامي، سلام علیکم؛

با حمد و سپاس به­درگاه ايزد متعال و توسّل  به رسول­اكرم(صلّی الله علیّه و آله) و ائمّه­معصومين(علیهم السّلام)  سال تحصيلي ۱۴۰۱-۱۴۰۲ را آغاز مي­كنيم.

قوانینی به منظور دستيابي به اهداف تربيتي از جمله نظم و انضباط تنظیم شده است که به استحضار می­رساند:

۱. ساعت کاری مدرسه، شنبه تا چهارشنبه از ۷ تا ۱۵ است.

۲. دانش آموزان موظّف هستند رأس ساعت، در مدرسه حضور یابند. لازم است اولیای محترم علّت عدم حضور یا تأخیر را تا ساعت ۸ صبح  به روابط عمومی مدرسه اطّلاع دهند. در صورت غیبت در کلاس، پیگیری عقب ماندگی درسی به عهده­ی خود دانش­آموز است.

۳. شورای مدرسه موظف است با دانش آموزی که بیش از ۸ساعت غیبت غیر موجه دارد، مطابق مقررات عمل کند. لازم به ذکر است مسافرت در روزهای تحصیلی، غیبت غیر موجّه محسوب می شود.

۴ . لباس فرم دانش آموزان، روپوش، شلوار، مقنعه و لباس ورزشی به رنگ و مدل انتخابی مدرسه خواهد بود و پوشش آن ها در رفت و آمد به مدرسه چادر است.

۵ . رعايت سادگی در کلیّه­ی وسایل اعم از لوازم التحریر، کیف، کفش، کاپشن و ... لازم است.

۶. دانش‌آموزان زیورآلات و ساعت دیجیتال همراه نداشته باشند. در صورت نیاز به آوردن وسایلی مانند فلش، CD ، کتاب، وجه نقد و ... به مدرسه، هماهنگی قبلی با معلّم رابط پایه ضروری است.

۷. در قسمت مناسبی از کلیّه­ی وسایل اعم از روپوش، شلوار، چادر، مقنعه، جامدادی، وسایل نماز، شنا، ورزش و ... نوار پارچه ای نام دانش آموز (که مدرسه در اختیارتان قرار خواهد داد) دوخته شود و روی وسایلی مانند ظرف غذا، لوازم التحریر و ... نام دانش آموز نوشته شود.

۸. دانش آموزان می توانند هر روز، میان وعده­ی سالم طبق جدول پیشنهادی که مدرسه اعلام می کند، همراه داشته باشند.

۹. اطلاع رسانی­های لازم، از طریق کانال واتس آپ خدمت پدران و مادران ارائه خواهد شد. انتظار می­رود اولیای محترم پیام ها را به موقع ملاحظه فرمایند.

۱۰. خواهشمند است تغییر نشانی منزل و تلفن، هر چه زودتر به روابط عمومی اطلاع داده شود.

۱۱. وسایلی از دانش‌آموزان که پیدا می شود، در صورت عدم مراجعه پس از یک ماه زیر نظر مدرسه به مصارف عام المنفعه خواهد رسید.

۱۲. ضمن احترام به لطف خانواده ی محترم، کارکنان مدرسه از پذیرفتن هدیه اعم از روز معلّم و غیره معذور هستند.

۱۳. برای اطّلاع از وضع دانش آموز می­توانید از طریق معلّم رابط در ساعات رسمی مدرسه و طبق جدولی که خدمت اولیا ارائه خواهد شد اقدام فرمایید.

۱۴. هدف از تشکیل جلساتی که برای اولیا تنظیم شده، شناخت بیش­تر فعّالیّت های مدرسه و دانش افزایی اولیا محترم و شرکت آن‌ها نشان دهنده‌ی  همراهی خانواده با برنامه‌های مدرسه است. حضور اولیا در هر یک از جلسات، در کارنامه ای ثبت و اطّلاع رسانی خواهد شد.

۱۵. روابط عمومی مدرسه از ساعت ۷ تا ۱۵ در روزهای شنبه تا چهارشنبه، پاسخگوی سؤالات شما خواهد بود.

۱۶. ثبت نام دانش آموز، يك ساله است و سال آينده، در صورتي ثبت نام مجدد به عمل مي آيد كه مدرسه، از رفتار و عملکرد دانش آموز راضي باشد و خانواده نیز به تعهّدات خود در قبال مدرسه عمل كرده باشند.

آدرس مجازی دبستان روشنگر                                                     http://lms.roshangar.sch.ir

ربنا آتنا من لدنك رحمه و هيئي لنا من امرنا رشدا ( كهف -۱۰)

بار الها ! تو در حق ما به لطف خود رحمتي فرما و برما وسيله رشد و هدايت كامل مهيّا ساز . ( آمين )

با دعای خیر

دبستان روشنگر دوره دوم

اینجانب پدر / مادر دانش آموز .......................................... پایه­ی ...................... آیین نامه­ی انضباطی فوق را مطالعه نموده، خود و فرزندم را در قبال انجام آن متعهد می دانم.

تاریخ و امضا:

تغذیه: