ورود و خروج دانش آموزان دبستان دوره اول

ضمن عرض سلام و ادب

به اطلاع می رساند طی هماهنگی های انجام شده ان شاالله از روز دوشنبه ۴ مهرماه، روند روزانه ورود و خروج دانش آموزان به شرح زیر خواهد بود:

• ورود کلیه دانش آموزان از ساعت۶:۴۵ الی ۷:۱۵ از درب حیاط خواهد بود. پس از این ساعت درب حیاط بسته می شود و دانش آموزان در صورت تاخیر از درب روابط عمومی و با اطلاع مسوول مربوطه وارد مدرسه خواهند شد.
  • خروج دانش آموزان سرویسی از درب پیلوت خواهد بود.رانندگان سرویس ها داخل کوچه اختصاصی دبستان منتظر دانش آموزان خواهند بود.
  • خروج دانش آموزانی که با اولیا به منزل باز می گردند از درب حیاط خواهد بود.

درب حیاط مدرسه راس ساعت ۱۴:۴۵ باز می شود و اولیای محترم می توانند در حیاط مدرسه حضور پیدا کنند و دانش آموزان توسط مسوولین مربوطه از پیلوت متصل به حیاط جهت پیوستن به اولیا فراخوانده می شوند.

* لازم به ذکر است در صورت عدم دسترسی به کانال اولیای پایه، می توانید اطلاع رسانی های مهم را در سایت مدرسه به آدرس www.roshangar.sch.ir دریافت نمایید.

دبستان دوره اول روشنگر مهر ۱۴۰۱