آزمایشگاه شیمی

• دارای ۱۰ میز اختصاصی آزمایش های شیمی
    • هر میز قابل استفاده برای گروه های ۳-۴ نفره

• موقعیت مکانی :
    • نیم طبقه دوم ضلع جنوب غربی (پاتوق علم)

تجهیزات

• تجهیزات و وسایل کامل آزمایش های کتب درسی
  • میز اختصاصی دبیر
  • هود مواد شیمیایی
  • محفظه نگهداری مواد فرار و سمی در فضای آزاد و خارج از محیط بسته آزمایشگاه
  • سنسورهای ایمنی مختص آزمایشگاه شیمی
  • وسایل لازم جهت برگزاری کلاس های درس مانند تلویزیون، کامپیوترو تخته

توضیحات

آزمایشگاه شیمی دبیرستان روشنگر با هدف انجام فعالیت های آزمایشگاهی به منظور ایجاد فرصت مشاهده، طرح سوال و کشف حقایق، در جهت تقویت و تعمیق فرایند یاددهی و یادگیری درس شیمی، با در اختیار داشتن فضایی اختصاصی به مساحت ۹۱ متر مربع، به مجموعه ای کامل از وسایل آزمایشگاهی و مواد شیمیایی جهت انجام آزمایش های کتب درسی و منابع کمک آموزشی مقطع دبیرستان، تجهیز گردیده است.

این فضا با داشتن  ۱۰ میز کار آزمایشگاهی مجهز به لوله های تاسیساتی ویژه ی گاز، آب، فاضلاب و پریز برق، امکان فعالیت آزمایشگاهی دانش آموزان را در قالب گروه های ۳ یا ۴ نفره فراهم می سازد.

انبار مجزا جهت نگهداری مواد و ابزار آزمایشگاهی و امکان دسترسی به بالکن و فضای باز جهت نگهداری مواد شیمیایی سمی و خطرناک در محفظه ای مجزا، از دیگر امکانات این آزمایشگاه می باشد. همچنین تجهیزاتی چون هود مخصوص آزمایشگاه، کپسول آتش نشانی، سنسورهای ایمنی مختص آزمایشگاه شیمی، میز آزمایشگاهی اختصاصی معلم، تعداد کافی روپوش آزمایشگاهی برای معلم و دانش آموزان، تخته ی وایت برد، ابزار های سمعی بصری کمک آموزشی جهت نمایش فیلم های آموزشی و … از جمله تجهیزات اختصاصی این آزمایشگاه می باشد.

در آزمایشگاه شیمی با هدف تلفیق مفاهیم تئوری آموزشی با مشاهده ی پدیده ها و توجیه آنها و آموزش فعال و موثر درس شیمی، طراحی آزمایش های جذاب و متنوع در گروه آموزشی شیمی صورت گرفته است.

همچنین با جمع آوری آرشیو ویدئویی کاملی از آزمایش های انجام شد، امکان استفاده دبیران از فیلم آزمایش ها در هنگام تدریس به شیوه ی مجازی و نیز دسترسی دانش آموزان به فیلم آزمایش ها میسر شده است.

بازگشت به صفحه امکانات متوسطه ۲