آزمایشگاه فیزیک و اپتیک

• دارای ۸ میز اختصاصی آزمایش های فیزیک
    • هر میز قابل استفاده برای گروه های ۶-۴ نفره

• موقعیت مکانی :
    • نیم طبقه دوم ضلع جنوب غربی (پاتوق علم)

تجهیزات

• تجهیزات و وسایل کامل آزمایش های کتب درسی
  • میز اختصاصی دبیر
  • انشعابات اختصاصی برق برای هر میز(فیزیک)
  • امکان ایجاد اتاق تاریک با کیفیت بسیار بالا (اپتیک)
  • برخی امکانات آزمایشگاهی خاص نظیر لیزر تک فام هلیوم-نئون، اسیلوسکوپ، فانکشن ساز و...
  • وسایل لازم جهت برگزاری کلاس های درس مانند تلویزیون، کامپیوترو تخته

توضیحات

بی تردید تدریس درس فیزیک در کنار آزمایش های تجربی؛ منجر به افزایش یادگیری، خلاقیت و مهارت کشف و حل مساله می شود. به همین منظور دبیرستان روشنگر فضایی به آزمایشگاه تخصصی فیزیک و آزمایشگاه اپتیک اختصاص داده است تا همواره امکان تشکیل کلاس های درس فیزیک و همزمان درک قوانین با کمک آزمایش های مرتبط حین آموزش فراهم باشد. آزمایشگاه فیزیک، فضایی به مساحت ۹۲ مترمربع دارد و گنجایش انجام ازمایش برای ۸ گروه ۵ نفره را به صورت هم زمان در آن وجود دارد.

در این فضا علاوه بر کلیه وسایل ازمایش های فیزیک پایه دهم، یازدهم و دوازدهم وسایل تخصصی و پیشرفته تری برای ازمایش های الکترونیک، اپتیک و … مانند اسیلوسکوپ، لیزر هلیوم-نئون و … را داراست. در کنار ازمایشگاه فیزیک مکانی مجزا، جهت انجام ازمایش های اپتیکی در نظر گرفته شده است که امکان استفاده از آن، به عنوان اتاق تاریک وجود دارد. علاوه بر میزبانی بسیاری از کلاس های فیزیک پایه ها، مکانی برای انجام پروژه های علمی - پژوهشی مرتبط در درس پژوهش نیز، فراهم است.

ما در این ازمایشگاه، همواره تلاش می کنیم که با تعامل همه جانبه و همفکری با گروه فیزیک دبیرستان، آزمایش هایی خلاقانه، به روز و کاربردی را طراحی و اجرا نماییم. این رویکرد، نه تنها کمک به سزایی به فهم هر چه بهتر مطالب می کند، بلکه لذت فهم علم و استفاده از آن در زندگی روزمره را نیز به دانش اموزان می چشاند.

بازگشت به صفحه امکانات متوسطه ۲