سالن مطالعه پایه دوازدهم

•  امکانات گرمایشی، سرمایشی و روشنایی با استانداردهای لازم سالن مطالعه
  • میزهای مطالعه اختصاصی برای هر دانش آموز با قابلیت شخصی سازی

توضیحات

اهمیت مطالعه موثر، تمرکز و استفاده صحیح از زمان در پایه دوازدهم غیر قابل انکار است، لذا فراهم کردن امکان و شرایطی برای ایجاد محیطی هم افزا برای مطالعه اختصاصی دانش آموزان دوازدهم، بسیار حائز اهمیت است. سالن مطالعه پایه دوازدهم در دو فضای کنار هم با مساحت ۱۴۷ متر مربع و ۱۴۰ متر مربع قرار دارد. هر دو فضا دارای میزهای دوطرفه که دو دانش آموز در طرفین آن مشغول مطالعه می باشند.

در این فضا این امکان فراهم است تا دانش آموزان خارج از ساعات کلاسی با تمرکز بالا به مطالعه بپردازند و با نظارت و همراهی مشاورین محترم و با زمان بندی و برنامه ریزی مناسب درس بخوانند. در عین حال بهترین فرصت برای رفع اشکال با دانش آموزان در زمان های تعیین شده با حضور دبیران با برنامه ریزی قبلی امکان پذیر است.

اردوهای مطالعاتی، کلاس های رفع اشکال نیز در این فضا برگزار می شود. در هر دوی این سالن ها شرایط گرمایشی و سرمایشی و روشنایی با استانداردهای لازم فراهم است.

بازگشت به صفحه امکانات متوسطه ۲