گالری تصاویر

• سیستم گرمایشی، سرمایشی و تهویه مناسب
  • سیستم صوتی و ویدئو پرژکتور و پرده نمایش

توضیحات

نمازخانه دبیرستان باوسعت ۲۶۰ متر مربع و گنجایش بر۱۲۰ نفر دانش آموز می باشد که هر روز نماز جماعت ظهر و عصر در آن برگزار می شود. و همچنین مکانی فعال در اکثر مراسمات مذهبی و ملی می باشد.

در روزهای آلودگی هوا و یا روزهایی که در فصل زمستان هوا برای برگزاری مراسم صبحگاه در حیاط مدرسه سرد می باشد این مراسم در نمازخانه برگزار می شود.

نمازخانه دبیرستان دارای سیستم گرمایشی و سرمایشی مناسب و مجهز به سیستم صوتی و ویدئوپرژکتور و پرده نمایش برای برگزاری مراسمات مختلف و پخش فیلم و... می باشد و خود یک پایگاه فرهنگی - مذهبی، برای فعالیت های فوق برنامه دانش آموزی و برگزاری سخنرانی به مناسبت های مختلف می باشد. این مکان در ایام خاص نیز به دلیل دارا بودن موقعیت مناسب از نظر امنیت و تهویه مناسب و روشنایی کافی برای برگزاری امتحان و یا کلاس ها و جلسات مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

بازگشت به صفحه امکانات متوسطه ۲