کلاس های درسی

• کامپیوتر با دوربین، میکروفون و بلندگوی مناسب
  • دستگاه تصفیه هوا

توضیحات

با توجه به اینکه کلاس های درسی مکانی است که دانش آموزان عزیز بیشترین زمان را طی ساعات مدرسه در آن می گذرانند، در طراحی ساختمان مدرسه تلاش شده است تا با فراهم آوردن فضای کلاس ها، به بهینه ترین شکل آموزش دست یابیم. لذا ایجاد فضایی دارای استانداردهای آموزشی لازم، از اولویت های موردنظر در نظرگرفته شده است.

در هر کلاس امکانات لازم جهت آموزش مجازی و حضوری به صورت همزمان(هیبریدی) در نظر گرفته شده است لذا ابزارهایی مانند ویدئو پروژکتور،‌ کامپیوتر مجهز به دوربین، میکروفون و بلندگو جهت ایجاد فضای تعاملی لازم در هر کلاس موجود است. تعداد کلاس ها در ابعاد مختلف موجود است. علاوه بر ۸ باب کلاس پایه ای دو باب کلاس بزرگتر با عنوان اجتماعات جهت برگزاری کلاس های ادغامی یا انجام کارگروهی در نظر گرفته شده است.

علاوه بر کلاس های کوچکتر، دو اتاق بزرگتر با عنوان اجتماعات می باشد  که به ضرورت از آنها استفاده می شود یکی با گنجایش ۴۰ نفر و یکی دیگر با گنجایش ۵۰ نفر می باشد. در صورت ادغام دو کلاس برای درسی و یا کار گروهی و برای جمع یک پایه تحصیلی از این دو اتاق استفاده می شود. کلاس های دانش افزایی دبیران وگاهی جلسات پایه ای اولیا نیز در این اجتماعات تشکیل می شود.

بازگشت به صفحه امکانات متوسطه ۲