جشن عید مبعث

۱۴۰۰/۱۲/۰۹

روز دوشنبه ۹ اسفند، در حالی که جمعی از دوستانمان در مدرسه 🏫 و تعدادی هم در خانه 🏠 بودند 🎊 جشنی به مناسبت بعثت پیامبر(ص) به صورت حضوری و با پخش زنده‌ برای دانش آموزان مجازی برگزار کردیم.

برنامه را با تلاوت سوره علق توسط دوست عزیزمان خانم *نگین ضیایی* آغاز شد.

بعد از صحبت و تبریک عید توسط مجری عزیزمان خانم *زهرا علی عسگری* به تماشای اجرای دکلمه ای که خانمها *بشری سعیدی، فاطمه کوثر پلیسیه، ماهده نیرو منش و نگین ضیایی* آماده کرده بودند نشستیم.

در ادامه یکی از دوستانمان خانم *حنانه کرمی* مطلبی را برایمان آماده کرده بودند و مدتی را درباره مبعث و پیامبر برای ما صحبت کردند😀 و در انتهای برنامه دوست عزیزمان خانم *فاطمه نیل فروشان* مسابقه ای طراحی کرده بودند که خانم ها *ماهده نیرومنش(حضوری) و فاطمه نیلفروشان(مجازی)* به اجرای آن پرداختند.

برنامه را با دعای فرج و ذکر اللهم عجل لولیک الفرج پایان دادیم و یادبود کوچکی از این عید بزرگ و به دانش آموزان تقديم شد. 💚

با تشکر از دوست عزیزمان خانم *ریحانه جلالی* که پشتیبانی برنامه مجازی را برعهده داشتند.

و بخوان به نام پروردگارت که تورا آفرید ...