پیش ثبت نام و آزمون ورودی پایه دهم

۱۴۰۰/۱۱/۳۰

متوسطه دو روشنگر برای آزمون ورودی پایه دهم در رشته های انسانی، تجربی و ریاضی در سال تحصیلی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ از دانش آموزان علاقه مند و واجد شرایط با معدل بالای ۱۹ در نیم سال اول ثبت نام می کند.

مهلت پیش ثبت نام پایان یافت.

لینک پوستر

توضیحات تکمیلی :

زمان ثبت نام : از ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۰ تا ۲۳ فروردین ماه ۱۴۰۱

تاریخ آزمون : پنج شنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ (حضوری)

مفاد امتحانی : شامل درس های ریاضی، فیزیک، شیمی، زیست، فارسی و عربی (به جز یک هشتم مباحث انتهایی هر کتاب)

نکاتی در مورد فرآیند آزمون :

آزمون ورودى تمامى رشته ها (انسانى، تجربى و رياضى) صبح روز پنجشنبه ٢٥ فروردين ١٤٠١ از ساعت ٩ تا ١٢:۱۰ و به صورت حضورى برگزار خواهد شد.

✅ داوطلبين عزيز حداكثر تا ساعت ٨:٣٠ صبح در محل مدرسه حاضر باشند.

همراه داشتن پرينت كارت ورود به جلسه الزامى است. فايل كارت حداكثر تا روز ٢٤ فروردين در پروفايل ثبت نام قرار مى گيرد و صدور آن با ارسال پيامك به اطلاع داوطلبان مى رسد.

آزمون تستى از دروس فارسى، عربى، رياضى و علوم(فيزيك، شيمى و زيست شناسى) طراحی شده و نمره منفى دارد.

✅ سؤالات آزمون براى هر ٣ رشته يكسان است و در زمان تصحيح، ضرايب دروس بر اساس رشته ها متفاوت مى شود.

✅ از داوطلبين رشته انسانى براى يك آزمون تحليلى مجزا به صورت كتبى و شفاهى هم دعوت به عمل خواهد آمد.

پذيرفته شدگان آزمون ورودى، حداكثر تا روز چهارشنبه ٧ ارديبهشت براى مصاحبه حضورى دعوت مى شوند.

راهنمای چاپ کارت آزمون :

گزینه صدور کارت برای کاربران روی میز کار قرار داده شده و داوطلبانی  که *پروفایل آنها تایید* شده است میتوانند با مراجعه به این قسمت کارت خود را چاپ کنند.

۱. پس از ورود به اکانت خود، بخش صدور کارت که بر روی میز کاربری شما قرار دارد را انتخاب کنید. در این بخش کارت شما قابل مشاهده است.

۲. جهت چاپ کارت یا ذخیره آن بصورت pdf، گزینه «چاپ کارت» در بالای صفحه را انتخاب کنید.

۳. در صورتی که دستگاه شما به پرینتر متصل است، گزینه print را انتخاب کنید.

۴. در غیر اینصورت با انتخاب گزینه save as PDF در بخش destination , می توانید فایل pdf کارت خود را ذخیره کنید و بعدا پرینت بگیرید.

( نکته : هنگام پرینت pdf حتما گزینه fit to page را انتخاب کنید. تا کارت شما به طور کامل چاپ شود.)

با آرزوی موفقیت

پیش ثبت نام آغاز شد + مفاد امتحانی