جشن میلاد حضرت علی (ع)

۱۴۰۰/۱۱/۲۷

روز دوشنبه ۲۵ ام بهمن ماه به مناسب ولادت امام علی(ع)💚 جشنی مجازی در متوسطه ۲ روشنگر با مشارکت و همکاری دانش آموزان برگزار شد.

برنامه را در ساعت ۱۳:۴۵ 🕰 با تلاوت قرآن آغاز کردیم. سپس بعد از تبریک عید ولادت  🎊 توسط مجری خوبمان خانم زهرا حجت به تماشای کلیپی نشستیم که دوستان عزیزمان خانم ها بشری سعیدی،تسنیم تفضلی و عارفه آتشگر زحمت آماده سازی آن را کشیده بودند.

بعد از تماشای کلیپ با دعوت مجری پای صحبت های  حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای غیاث نشستیم و از صحبت های ایشان فیض بردیم. در ادامه سرکار خانم فرشی عزیز برایمان توضیحاتی در خصوص جشنواره خیریه مهر باران دادند که هر ساله توسط دانش آموزان روشنگر برگزار می شود. سپس به تماشای سرود دوستان پایه یازدهمی که خانم عارفه آتشگر زحمت تنظیم و آماده سازی آن را کشیده بود نشستیم. سرود با مشارکت خانمها: عارفه آتشگر،ضحی رزازی، زهرا فاضلی، فاطمه کوثر پلیسیه،زهرا میرجانی، زهرا زریبافان و فاطمه شریفی و در نهایت برنامه را با دعای فرج و ذکر اللهم عجل لولیک الفرج پایان دادیم.

علی ای همای رحمت، تو چه آیتی خدا را