پیش ثبت نام

۱۴۰۰/۱۰/۲۱

پیش ثبت نام سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

پیش دبستان روشنگر در دو پایه ، با شرایط زیر نوآموز می‌پذیرد:

پیش دبستان ۱ پذیرش برای کلیه متولدین نیمه دوم سال ٩۶ و نیمه اول سال ٩٧
پیش دبستان ٢  دخترانه می باشد و پذیرش برای متولدین نیمه دوم سال ٩۵ و نیمه اول سال  ٩۶
تاریخ پیش ثبت نام: از هفته دوم تا آخر بهمن ماه ١۴٠٠ ساعت ٩ الی ١۴ شنبه تا چهارشنبه

تمدید تاریخ پیش ثبت نام: ۲۰ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ ساعت ٩ الی ١۴ شنبه تا چهارشنبه

پذیرای مادران گرامی جهت تکمیل فرم پیش ثبت نام هستیم .

دبستان دوره اول، پبش ثبت نام ندارد. ورودی پایه اول دبستان نیز از دانش آموزان پیش دبستان خواهد بود.

دبستان دوره دوم، بصورت محدود در پایه های چهارم، پنجم و ششم پیش ثبت نام می کند. برای اطلاعات بیشتر، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷ الی ۱۴:۳۰ با شماره ۴۲۸۹۶۰۰۰ داخلی ۳۰۱-۳۰۰ تماس بگیرید.

اطلاعیه جدید: پذیرش دانش آموز در پایه های چهارم و پنجم از بین داوطلبان واجد شرایط.

زمان پیش ثبت نام: 1400/1/27 تا 1401/2/7 (مشاهده پوستر)

متوسطه دوره اول، از دانش آموزان متقاضی ورود به پایه هفتم، بصورت غیر حضوری، پیش ثبت نام میکند. (اطلاعات بیشتر)

تاریخ پیش ثبت نام۱۴۰۰/۱۲/۱۴ تا ۱۴۰۱/۱/۲۶

تمدید تاریخ پیش ثبت نام:  تا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱

تاریخ برگزاری آزمون ورودی (برای واجدین شرایط، بصورت حضوری): ۱۷ اردبیهشت ۱۴۰۱ ساعت ۱۵

متوسطه دوره دوم، از دانش آموزان متقاضی ورود به پایه دهم در سه گرایش ریاضی، تجربی و انسانی پیش ثبت نام می کند. (اطلاعات بیشتر)

تاریخ پیش ثبت نام: از ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۰ تا ۲۳ فروردین ماه ۱۴۰۱

تاریخ برگزاری آزمون ورودی(بصورت حضوری): ۲۵ فروردین ۱۴۰۱

مجتمع فرهنگی روشنگر از متقاضیان ورود به برخی پایه ها، برای سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ پیش ثبت نام میکند.