آشنایی با قوانین متوسطه دوره دوم

تاخیر و غیبت

در شرایط کلاس حضوری :

تأخیر ورود دانش¬آموزان از ساعت ۷ صبح محاسبه می شود.

در شرایط کلاس مجازی :

تاخیر ورود دانش آموزان از زمان شروع کلاس ( ۷:۳۰ ) محسوب و کسر انضباط به همراه خواهد داشت.

چنانچه به دلیلی دانش آموز بخواهد استثنائاً دیرتر از ساعت ۷:۳۰ در مدرسه حضور یابد و یا زودتر از ساعت پایان مدرسه بخواهد مدرسه را ترک کند، باید پیش تر هماهنگی لازم با مسول مربوطه (ناظم) انجام شده، و موافقت مدرسه کسب شود. ورود و خروج دانش آموز با همراهی و مسوولیت اولیا ایشان می باشد.

در صورت غیبت دانش آموز به هر دلیل، لازم است ولی دانش آموز قبل از ساعت ۸:۳۰ به روابط عمومی مدرسه اطلاع دهد.

طبق مقررات آموزش و پرورش، اگر دانش آموز بیش از ۵ ساعت غیبت غیرموجه داشته باشد، شورای مدرسه در مورد او تصمیم مقتضی را خواهد گرفت.

تشخیص موجه بودن تأخیر یا غیبت دانش آموز با مدرسه است.

غیبت دانش آموزان در هر کلاس درسی بدون اطلاع والدین غیر موجه محسوب شده و کسر انضباط به همراه خواهد داشت.

مسافرت های ضمن سال تحصیلی غیبت غیرموجه محسوب می­ شود.