گالری تصاویر

• تور بسکتبال، والیبال و هندبال
  • میز فوتبال دستی

توضیحات

اهمیت فضای حیاط در ایجاد نشاط و سرزندگی برای دانش آموزان اهمیت به سزایی دارد. فضای اختصاص داده شده به حیاط مدرسه بیش از ۷۰۰ متر مربع می باشد. در این فضا عموما امکاناتی نظیر تور بسکتبال، والیبال و هندبال وجود دارد. در کنار در ورودی نیز میز فوتبال دستی موجود است.

دانش آموزان عموما زنگ های تفریح و زمان استراحت ظهر خود از این فضا استفاده می کنند. در روزهایی که هوا مناسب است، صبحگاه هایی با نشاط نیز در این فضا با حضور همه دانش آموزان برگزار می شود. در قسمتی از حیاط علاوه بر آب نما، باغچه هایی وجود دارد که علاوه بر گل های مختلف چند درخت نیز مانند درخت های زیتون، انجیر و ... کاشته شده است.

حیاط دبیرستان در مکانی قراردارد که به طور کامل دارای حفاظ است، لذا دانش آموزان به راحتی و بدون نیاز به رعایت حجاب اسلامی در فضایی امن امکان بازی کردن دارند. لازم به ذکر است کلاس های ورزش عموما در سالن های ورزش مشترک  و استخر مجتمع برگزار می شود.

بازگشت به صفحه امکانات متوسطه ۲