اخبار و اطلاعیه ها

گرازش تصویری اردوی پدردختری

با هدف ایجاد فضایی مناسب و شاد، جهت بالا بردن ارتباط و تعامل بیشتر پدران با دخترانشان به عنوان عاملی مهم در ایجاد خانواده ای مستحکم و با نشاط، اردوی پدر و دختر در تاریخ 13 بهمن 1402 برگزار شد.

اطلاعیه پیش ثبت نام متوسطه اول برای سال تحصیلی ۰۴-۱۴۰۳

متوسطه دوره اول روشنگر از دانش آموزان متقاضی ورود به پایه هفتم در سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ پیش ثبت نام به عمل می آورد.

مقتضیات و موانع تربیت، برگرفته از كلام اميرالمومنين

جلسات آمورشی جهت واکاوی مقتضیات و نیز موانع تربیت، برگرفته از منشور تربيت در كلام اميرالمومنين، توسط آقای دکتر محمدعلی فیاض‌بخش.

غربالگري سلامت همكاران

ار كليه همكاران گرامي خواهشمند است، در طرح غربالگری سنجش قند خون و فشار خون، به  سركار خانم دكتر تراب‌نژاد، پزشك مقيم مدرسه، به اتاق بهداشت (جنب اتاق دبیران) مراجعه نمایند.

ثبت نام اردوي پدر دختر

اطلاعيه ثبت نام اردوي پدر دختر

جلسه ویژه انتخاب رشته تحصیلی پایه نهم

جلسه ویژه پایه نهم، در ارتباط با انتخاب رشته تحصیلی، با حضور استاد ارجمند جناب آقای دکتر عبدالمحمدی، در روز شنبه ۳۰ دی ماه برگزار می‌شود.

مصرف مكمل آهن

به استحضار می رساند با توجه به دوره سنی دانش آموزان که با افزایش رشد و بالارفتن نیاز بدن به آهن و سایر مواد معدنی همراه می باشد، طبق برنامه کشوری مکمل یاری آهن که هر ساله با همکاری وزارت بهداشت و آموزش و پرورش به مدت ۱۶ هفته در مدارس دخترانه مقاطع متوسطه اول و دوم برگزار می شود، سال جاری نیز این طرح به مدت ۱۲ هفته و به صورت هفته ای یک عدد قرص آهن از ابتدای دی ماه شروع شده است. به علت تداخل امتحانات نوبت اول و شروع این طرح، مدرسه اجرای آن را از امروز ۲۵ دی ماه و با تاخیر انجام داده است.

سیر مطالعاتی کتاب "پنج زبان عشق نوجوان"

سیر مطالعاتی کتاب "پنج زبان عشق نوجوان" از اول بهمن ماه آغار و تا اول اردیبهشت ماه ادامه دارد، این کتاب به ۷ قسمت تقسیم شده و سوال های مربوط به هر بخش در میزکار شما در LMS (مودل) بارگذاری شده است.

ایران_تسلیت

به نفس‌های بی‌قرار سلام  به خبرهای داغ‌دار سلام