بسم الله الرحمن الرحیم

مدرسه جامعه‌ای است که دانش آموزان بخشی از زندگی خود را در آن سپری می‌کنند. دانش آموزان در دوره کودکی و نوجوانی بخش قابل توجهی از ساعات مفید زندگی خود را در مدرسه و کلاس درس می‌گذرانند و شیوه زندگی در مدرسه و کلاس درس، تاثیر به سزایی در شکل دادن به زندگی آنان دارد. دانش آموزان به عنوان انسان ظرفیت‌ها و مسئولیت‌هایی فراتر از موفقیت تحصیلی دارند. دستیابی به این ظرفیت‌ها مستلزم آن است که همه اعضای جامعه مدرسه یاد بگیرند به خود، دیگران و دنیای اطراف خود احترام بگذارند.

به شخصه باور دارم که برقراری امنیت، توازن و تعادل در رابطه مربیان با دانش آموزان، زمینه جلب اعتماد ایشان را فراهم می آورد و در این بستر مناسب می‌توان امید داشت که ارزش ها انتقال پیدا کند، بذر آموزه های تربیتی رشد و نمو کند و دانش آموزان معلمین خود را به عنوان الگو انتخاب کنند. پیشرفت تحصیلی در صورتی به رشد دانش آموز کمک می کند که به موازات آن سایر ابعاد شخصیتی نوجوان نیز رشد و توسعه یابد.

در طول سال‌هایی که توفیق داشتم در متوسطه اول روشنگر به عنوان مدیر خدمت کنم تلاش کرده‌ام تا ظرفیت‌های مختلف سازمان را به گونه ای به کار گیرم که دانش آموزان فرصت کشف و شناسایی استعدادهای مختلف خود را داشته باشند و در محیطی پویا به یادگیری دانش و مهارت های مناسب با توانایی های خود بپردازند.

هم‌چنین در سایه عنایت خداوند و استمداد از حضرت ولی عصر عجل الله فرجه الشریف توان خود را به کار گرفته و خواهم گرفت تا به ایده‌های نو و آراء خلاقانه مربیان، اولیا و دانش‌آموزان فرصتی برای بروز و ظهور دهم. در پناه این نگاه، طرح و برنامه های متعددی در مدرسه پیاده شده و هر ساله رویدادهای تازه ای در جریان است.