معرفی انجمن های ادبی، هنری و پژوهشی

معرفي انجمن­‌هاي ادبی، هنري و پژوهشي

متوسطه دوره اول روشنگر برای هجدهمین سال پیاپی، در کنار اهمیت به مباحث درسی، جهت توجه به سایر علاقه‌مندی های دانش‌آموز و هم‌چنین تقویت مهارت‌های کار گروهی ، حل مسئله و .... اقدام به برگزاری انجمن‌های ادبی، هنری و پژوهشی با تنوع زیاد نموده است.

این تنوع در گرايش‌ها، به دانش‌آموزان این امکان را می‌دهد تا با توجه به علاقه خود، انتخاب بهتري را تجربه كنند.

هر دانش آموز در طول سال تحصيلي مي‌تواند از بین گرایش‌های ارائه شده، ۴ گرايش مختلف ادبي، هنري و پژوهشي مختلفي را انتخاب و تجربه‌‌هاي نابي را در زمينه هاي مختلف داشته باشند.

متن زير، توضيحات سركار خانم سيداحمديان، مسوول انجمن‌هاي دانش‌آموزي متوسطه دوره اول، درمورد نحوه برگزاري انجمن‌ها در نوبت دوم سال تحصيلي ۰۳-۱۴۰۲ است.

دخترهاي خوب سلام

من سيداحمديان هستم. مسئول هماهنگ كردن كلاس­‌هاي فوق برنامه شما.

ثبت­‌نام كلاس‌­هاي انجمن در نوبت دوم،  از پنج­شنبه ۲۱ دي آغاز مي­‌گردد و به مدّت دو روز ادامه دارد.

انتظار مي­‌رود با مطالعه‌ی عناوين گرايش­‌ها و ديدن فيلم­‌هاي آن‌­ها، گرايش‌­هاي مورد علاقه‌ي خود را با توجه به نكته‌­هاي زير انتخاب كنيد.

1- جدول گرايش‌­ها و فيلم‌­ها در روز چهارشنبه ۲۰ دي ساعت ۱۶ در وب سايت مدرسه قابل دسترسي است.

2- زمان ثبت‌­نام از تاريخ پنج­شنبه ۲۱ دي ساعت ۱۰ صبح لغايت جمعه ۲۲ دي ساعت ۲۲ است.

3- با توجه به اين كه ظرفيت گرايش‌­ها محدود است، لازم است دو گرايش با اولويت اول و دوم در روزهاي يك­‌شنبه و سه‌­شنبه انتخاب نماييد.

4- گرايش­‌ها نبايد تكراري باشد؛ يعني، اگر در نوبت اوّل تير و كمان و بافتني را انتخاب كرده‌­ايد، در اين نوبت نبايد اين دو گرايش را در هيچ روزي انتخاب كنيد.

5- دانش­‌آموزان پایه هشتم و نهم در صورتی که گرایش­‌های پرورش گیاه، بافتنی، بافت مو، آشپزی یک و خیاطی یک را در سال‌­هاي گذشته گذرانده­‌اند، نبايد این گرایش­‌ها را دوباره انتخاب کنند.

روزهاي خوبی در پیش داشته باشید.

فروه سيداحمديان

لطفا قبل از اقدام به ثبت نام، متن را با دقت مطالعه كرده، سپس:

-  جهت آشنايي با انواع گرايش‌ها، به معرفي گرايش‌ها

-  و جهت ثبت نام در گرايش مورد نظر به ثبت نام

مراجعه كنيد.

در ضمن راهنمای ایجاد حساب کاربری و راهنمای انجام ثبت نام در میز کاربری براي رفاه حال شما عزيزان در دسترس قرار دارد.

با تشكر

دبيرستان روشنگر/ دوره اول