معرفی کلاس بنای‌بندگی

باسمه تعالی

متوسطه دوره‌ی اول روشنگر، در کنار توجه به رشد علمی و مهارتی دانش‌آموزان، به مسائل عقیدتی و دینی نیز توجه ویژه‌ای دارد. برای تحقق این موضوع، در کنار سایر برنامه‌های عملی، اقدام به برگزاری دوره‌های اعتقادی "بنای بندگی" می‌نماید.

هدف کلاس‌های بنای بندگی، ارتقای شناخت معرفتی و اعتقادی دانش آموزان، پاسخ به دغدغه‌های اعتقادی و پرسش‌های نوجوانان است. همچنین ایجاد بستری مناسب برای تلاش علمی نوجوانان درموضاعات دینی و اعتقادی، از اهداف دیگر این کلاس‌ها است.

اين دوره در ۷  گرايش مختلف، برگزار مي‌شود كه هر دانش‌آموز در بنا به علايق و دغدغه‌هاي خود، گرايش موردنظرش را انتخاب كرده و در اين گرايش‌ها شركت مي‌كنند.

-  جهت آشنايي با انواع گرايش‌هاي بناي بندگي،  به معرفي گرايش‌هاي بناي بندگي

-  و جهت ثبت نام در گرايش مورد نظر به قسمت  ثبت نام

مراجعه كنيد.

در ضمن راهنمای ایجاد حساب کاربری و راهنمای انجام ثبت نام در میز کاربری براي رفاه حال شما عزيزان در دسترس قرار دارد.

با تشكر

دبيرستان روشنگر/ دوره اول