اطلاعیه ایام ماه مبارک رمضان

۱۴۰۲/۱۲/۱۶

با سلام و وقت بخیر خدمت اولیای گرامی و دانش آموزان عزیز
کم کم به ماه خوب خدا نزدیک می شویم. پیشاپیش ماه مبارک رمضان را به شما گرامیان تبریک می گوئیم. و قبولی طاعات و عبادات شما را از خدواند متعال خواهانیم، همچنین به  آگاهی می رسانیم.

در ایام ماه مبارک رمضان، ورود دانش آموزان به مدرسه صبح ها مطابق معمول و بازگشت ایشان به منزل، ساعت ۱۴:۱۵ می باشد برنامه جزء خوانی قرآن از ساعت ۷ تا ۷:۲۵ اجرا می گردد. لطفا دانش آموزان عزیز، یک جلد کلام الله مجید همراه داشته باشند.

از کلیه دانش آموزان دعوت می نماییم در روز چهارشنبه ۲۳ اسفند ماه، مصادف با ۲ ماه مبارک رمضان، در میهمانی افطار مدرسه شرکت نمایند. در این روز کلاس های درس از ساعت ۱۱:۴۵ آغاز می گردد. انتظار می رود دانش آموزان از ساعت۱۱:۱۵ در مدرسه حاضر باشند.

سرویس ایاب و ذهاب برای دانش آموزانی که از سرویس مدرسه استفاده می کنند هنگام ورود به مدرسه، برقرار است، و بازگشت ایشان به عهده اولیای گرامی می باشد.

لطفا راس ساعت مقرر اقدام فرمایید.

بعد از اتمام برنامه کلاس ها، در صورت تمایل، دانش آموزان می توانند لباس مهمانی مناسب خود را بپوشند.

با توجه به سوال های پی در پی اولیا و دانش آموزان در خصوص تعطیلی سه روز پایانی سال (۲۶ و ۲۷ و ۲۸ اسفند ماه)، با توجه به این امر که مدرسه همواره در جهت اجرای مصوبات وزارت آموزش و پرورش عمل می نماید، تا اعلام صریح وزارتخانه، در روزهای آخر سال، کلاس های درس دایر و غیبت دانش آموزان غیر موجه می باشد.

با تشکر/ متوسطه دوره اول روشنگر