ثبت نام آزمون ورودی میان پایه(ورود به پایه هشتم و نهم)

۱۴۰۲/۰۳/۰۹

اطلاعیه پیش ثبت نام میان پایه، سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

به اطلاع کلیه متقاضیان شرکت در آزمون ورودی میان پایه(ورود به پایه هشتم و ورود به پایه نهم) متوسطه دوره اول روشنگر می رساند :

پیش ثبت نام شرکت در آزمون ورودی متوسطه اول روشنگر از تاریخ ۱۳ خرداد آغاز می شود.

تاریخ برگزاری آزمون ورودي میان پایه مقطع متوسطه دوره اول روشنگر: روز شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۲

خواهشمندیم برای شرکت در آزمون به موارد زیر توجه کنید:

۱. جهت شرکت در آزمون ورودی لازم است معدل نوبت دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ بالاتر از ۱۹ باشد.

۲. مواد آزمون: آزمون ریاضی(به صورت تستی و تشریحی)

۳.ساعت شروع آزمون: ۹ صبح

۴.  ساعت حضور: نیم ساعت قبل از شروع آزمون

۵. همراه داشتن کارت ورود به جلسه الزامی است.(کارت ورود به جلسه حتما باید عکس‌دار باشد. در صورتی که به هر دلیلی عکس دانش آموز در کارت ثبت نشده است ، لطفا  یک عکس پرسنلی دانش آموز به کارت الصاق شود و در روز آزمون کارت عکس دار همراه داشته باشد.)

۶. آدرس: شهرک غرب - فاز ۶ -  بلوارایوانک غربی -  روبروی بازار میوه و تره بار - دبیرستان دوره اول روشنگر.

با کلیک بر روی دکمه ی ورود به صفحه  پیش ثبت نام هدایت می شوید.

با تشکر

متوسطه دوره اول روشنگر

ثبت نام از متقاضی های ورود به متوسطه دوره اول ، به صورت میان پایه(ورود به پایه هشتم و ورود به پایه نهم) با ظرفیت محدود شروع شد.