ثبت نام اردوي پدر دختر

۱۴۰۲/۱۱/۰۲

پدر گرامی
با سلام و وقت بخیر و تبریک به مناسبت ایام پر فیض و برکت ماه رجب المرجب و با آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما و خانواده محترم و پیشاپیش تبریک به مناسبت میلاد با سعادت مولی الموحدین علی ابن ابیطالب علیه السلام و روز گرامیداشت مقام پدر.

به آگاهی می رساند قصد داریم با هدف ایجاد فضایی مناسب و شاد، جهت بالا بردن ارتباط و تعامل بیشتر پدران با دخترانشان به عنوان عاملی مهم در ایجاد خانواده ای مستحکم و با نشاط، اردوی پدر و دختر را برگزار نماییم.

در این برنامه قرار است دختران در کنار پدران خود انواع مهارت های فکری/ عملی/تفریحی و.. را تجربه کنند.

برگزار کنندگان اردو، از طرف گروه کلبه آفرینش فکر به همراه مربیان مدرسه سعی دارند یک روز شاد و بیاد ماندنی را برای عزیزانمان رقم بزنند.

این برنامه در روز جمعه ۱۳ بهمن ماه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲ برگزار خواهد شد.

با عنایت به این که آمار قطعی شرکت کنندگان، هم از نظر تدارک و آماده سازی برنامه ها و مکان اجرا و نیروهای اجرایی و هم از نظر هزینه بسیار حائز اهمیت است، لذا ممنون و سپاسگزار می‌شویم اگر چنان‌چه مقدور است و در آن روز به همراه دختر خانم تان در برنامه حضور قطعی خواهید داشت، ما را تا روز شنبه ۷ بهمن ماه مطلع فرمایید.

لازم به ذکر است ظرفیت پذیرش شرکت کنندگان ۴۰ پدر به همراه دختر خانم می باشد. چنان‌چه تعداد بیشتری از دانش آموزان متقاضی باشند، دوره سه ساعته دیگری از ساعت ۱۴ تا ۱۷ در نظر گرفته خواهد شد.
لازم به ذکر است اولویت با افرادی است که زودتر اعلام آمادگی نمایند. *در ضمن چنان‌چه استقبال عزیزان بیش از ظرفیت در نظر گرفته شده در هر نوبت باشد، اولویت در نظر گرفته شده برای شرکت کنندگانی خواهد بود که در سال گذشته در این برنامه حضور نداشته اند.

با احترام

متوسطه اول روشنگر