كلاس‌هاي تابستاني۱۴۰۲

۱۴۰۲/۰۳/۲۴

دانش‌آموز عزیز، اولیای گرامی
در پی یک سال تلاش و کوشش در زمینه‌های آموزشی و پرورشی و اجرای برنامه‌های سال تحصیلی، تابستان فرصت مغتنمی است تا این فعالیت‌ها با حال و هوایی دیگر و در ارتباطی نزدیکتر و صمیمی‌تر با عزیزان دانش‌آموز استمرار یابد و ایّام فراغت به گونه‌ای مفرّح و مفید، منظم و پیوسته با اهداف آموزشی و پرورشی سامان بگیرد. در مجموعه پیش رو، جزئیات برنامه‌های تابستانی امسال که به یاری خدا به صورت حضوری ارائه می‌شود، آورده شده است. امید داریم که مجموعه این فعالیت‌ها، به
رشد و شکوفایی استعدادها و علایق عزیزانمان کمک کند.

کلاس‌های تابستان در ۶هفته، هر هفته ۴ روز از یکشنبه تا چهارشنبه برنامه‌ریزی شده است. این کلاس‌ها از روز یکشنبه ۱۸ تیرماه شروع می‌شود و تا روز چهارشنبه ۲۵مردادماه به مدّت ۶ هفته ادامه خواهد داشت.

روزهای فرد: در این روزها هر عنوان یک یا دو نوبت در هفته در قالب کلاس‌های نود دقیقه‌ای یا کارگاه (Workshop) ۱۸۰ دقیقه برگزار می‌شود. دانش‌آموزان می‌توانند از بین گرایش‌های مختلف ورزشی، هنری، عقیدتی و علمی، عناوینی را انتخاب کرده و در کلاس حاضر شوند. شرکت در کلاس‌های زبان ترمی (دوره فشرده تابستان) برای کلیه دانش آموزان مورد انتظار است.

روزهای زوج: در این روزها علاوه برعناوینی که در قالب کلاس یا کارگاه برگزار می‌شود(مشابه روزهای فرد)، اردوهای یک روزه نیز پیش بینی شده است. شرکت در کلاس‌ها یا اردوهای روزهای زوج اختیاری است.

روزهای شنبه: در طول تابستان دو اردوی تفریحی برای روزهای شنبه برنامه‌ریزی شده است که شرکت در این اردوها به طور مستقل از کلاس‌های تابستانی، برای کلیه دانش‌آموزان امکان‌پذیر است.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام می‌توانید به آدرس زیر مراجعه کنید:

ثبت نام در دوره‌هاي تابستاني

با تشكر

متوسطه دوره اول روشنگر

در پی یک سال تلاش و کوشش در زمینه‌های آموزشی و پرورشی و اجرای برنامه‌های سال تحصیلی، تابستان فرصت مغتنمی است تا این فعالیت‌ها با حال و هوایی دیگر و در ارتباطی نزدیکتر و صمیمی‌تر با عزیزان دانش‌آموز استمرار یابد و ایّام فراغت به گونه‌ای مفرّح و مفید، منظم و پیوسته با اهداف آموزشی و پرورشی سامان بگیرد.