مراسم افطار نیمه رمضان

۱۴۰۱/۰۱/۳۰
  • در روز میلاد کریم اهل بیت ، امام حسن مجتبی علیه السلام ، میهمان سفره ی پر خیر و برکت کریم اهل بیت بودیم و مراسم افطار دست جمعی را برگزار کردیم.

• اقدامات قبل از برگزاری مراسم افطار:
  • شورای مدرسه با بررسی همه­ جانبه و با هماهنگی با معلمین مربوطه روز یک­شنبه، شروع کلاس­ ها را ساعت 12:30 تنظیم و تصویب کرد.
  •  لباس آزاد  برای دانش­ آموزان و دبیران از بدو ورود به مدرسه اعلام گردید.
  • افطاری و تلاوت قرآن و بازی در مدرسه انجام گردید و اقامه نماز در نمازخانه
  • گروه ­بندی دانش ­آموزان داوطلب برای مشارکت در آماده ­سازی فضای مدرسه
  • از ساعت 12 کم کم بچه ها و معلمین با لباس­ های مهمانی و رنگارنگ با شادی و هیجان وارد مدرسه شدند. پاگرد مدرسه به مناسبت جشن میلاد امام حسن مجتبی علیه ­السلام تزئین شده و پخش مولودی از بلندگوها، فضای مدرسه را شاد و دلنشین کرده بود.
  • بچه­ ها زنگ اول را به کلاس رفتند و به وقت اذان ظهر در نمازخانه مشغول اقامه نماز جماعت گردیدند.
  • از ساعت پنجم، حیاط مدرسه به دست پرتوان بچه ­های داوطلب فرش شد و آمادة پذیرایی و تلاوت قرآن گردید.
  • ساعت 18:15 همة بچه ­ها در حیاط جمع شدند، خانم­ ها فاطمه بیات، پریا عمرانی، پریا خلیجی از پایة نهم با خواندن مولودی به همراه دست و حورا و شادی بچه­ ها، میلاد امام حسن علیه­السلام را  جشن گرفتند و بعد از آن بچه­ ها پشت رحـل­ های قـرآن قرار گرفتند و جـزء 15 قرآن کـریم را به همراه پخـش از بلندگوی مدرسه تلاوت کردند.
  • سـاعت 19:30 الی 18:50 زمـان بازی بود که بچـه­ ها حسـابی از این فـرصت استفاده کـرده و مشغـول بازی­ های دسته جمعی شدند.
  • از ساعت 19:15 داوطلبین، با شور و شوق فراوان شروع به پهن کردن سفرة افطار برای دوستان روزه ­دارشان شدند. سفرة منظم و هیجان انگیزی به لطف خداوند آماده شد با پخش اذان تعـدادی از بچه ­ها به نمازخانه رفتند و نمـاز را اقـامه کردند و بعد بچه ­ها در کنار معلم ­هایشان افطار را نوش جـان کردند و با همکاری هم فرش­ ها و سفره ­ها جمع شد و در ادامه شروع به بازی و تفریح کردند تا ساعت 21:30 که عازم خانه ­هایشان گردیدند.

لازم به ذکر است ، در این روز کلیه مقاطع مجتمع فرهنگی روشنگر میهمان سفره ی کریم اهل بیت علیه السلام بودند. جهت مشاهده گزارش افطاری مجتمع اینجا را کلیلک کنید.

مهمانی سر سفره امام حسن مجتبی علیه السلام در مجتمع روشنگر