کسب رتبه برتر در مسابقات موت کورت

۱۴۰۱/۱۲/۱۳

لعلم یرشدک والعمل یبلغ بک الغایه

"دانش تو را راهنمایی می کند و عمل تو را به مقصد می رساند"

امام علی (ع)

خبر مسرت بخش همواره دل را شاد و لحظه ها را ماندگار می سازد...و اینک خبر شادمانه موفقیت دوباره عزیزانمان در مسابقات موت کورت در بین مدارس شرکت کننده بسی مایه مباهات است‌.
عزیزان! خانم ها خاضع، عباسی، آذرآبادی و سرزعیم
از این که با استعانت از خداوند متعال و در پرتو تعلیمات ارزنده مربیان و با درایت و بصیرت و تلاش مجدانه و ظفرمندانه به
کسب رتبه برتر در مسابقات موت کورت
نایل آمده اید، این موفقیت را به شما و خانواده بزرگ روشنگر، تبریک و تهنیت گفته و از حضرت علیم خواهانیم تا با نیرویی فعال، خلاق، امیدوار و مسئول، همواره توفیق، ره توشه طریقتان گردد.

درخت تو گر بار دانش بگیرد به زیر آوری چرخ نیلوفری را

متوسطه دوره اول روشنگر

متوسطه دوره اول روشنگر برای دومین سال پياپی، مقام قهرمانی مسابقات حقوق دان نوجوان را احراز کرد. موت کورت عنوان مسابقاتی است که برای هفتمین سال بین مدارس مطرح شهر تهران برگزار می شود. امسال ٣٨ تیم از مدارس مفید، سلام، علوی، رشد، ادب، صلحا و مهر هشتم در این دوره از مسابقات شرکت کردند.