اطلاعیه اردوی تابستانی فشم

۱۴۰۲/۰۴/۱۰

ولی محترم و دانش آموز عزیز؛
ضمن عرض سلام و وقت بخیر و تقدیم احترام، به آگاهی می رساند برای گذران اوقات فراغت و ایجاد فضایی مفرح برای دخترانمان، علاوه بر بسته کلاس‌های تابستانی، دو اردوی تفریحی یک روزه برای علاقمندان با حضور جمعی از دانش آموزان پایه های هفتم و هشتم و نهم، در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی در نظر گرفته شده است.

زمان اولین اردوی تابستان: روز شنبه ۱۴۰۲/۴/۲۴
مکان: اردوگاه ریحانه (متعلق به مدرسه)
هزینه اردو: ۵۰۰ هزار تومان

ساعت حضور در مدرسه صبح: ۶:۳۰

ساعت حرکت از مدرسه: ۶:۴۵

ساعت بازگشت از اردوگاه: ۱۶

ساعت ورود به مدرسه: ۱۸

وسایل لازم: جانماز، وسایل بازی، زیرانداز، یک وعده ناهار، بطری آب

چنان‌چه رضایت دارید دخترمان در این اردو شرکت نماید، در لینک ثبت نام اردو وارد شوید و بعد از واریز مبلغ هزینه اردو، ثبت نام ایشان را قطعی نمایید.

انتظار می رود دانش آموزان یا اولیاء ایشان، روز یکشنبه ۱۸ تیر ماه برگه رضایتنامه را از روابط عمومی مدرسه دریافت کرده و حداکثر تا روز سه شنبه ۲۰ تیر ماه برگه امضا شده را به مدرسه بازگردانند‌.

بدیهی است از همراهی دانش آموز یا دانش آموزان بدون ثبت نام قطعی و رضایتنامه کتبی با امضای ولی معذوریم.

با تشکر

متوسطه دوره اول روشنگر