اطلاعیه شماره شش

۱۴۰۳/۰۲/۱۹

با سلام خدمت اولیای گرامی
یادآوری می شود آزمون ورودی دبیرستان متوسطه اول روشنگر ان شاء الله فردا پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه راس ساعت ۹ صبح برگزار می گردد.
انتظار می رود دانش آموزان عزیز حداکثر ۳۰ دقیقه قبل از شروع آزمون در مدرسه حاضر باشند.ورود به جلسه آزمون با پرینت کارت ورود به جلسه به همراه عکس الصاقی دانش آموز امکان پذیر است.
هم زمان با آزمون، جلسه آشنایی با فعالیت های متوسطه اول در سالن همایش مجتمع فرهنگی روشنگر برای پدران و مادران ارجمند برگزار می شود.
برای ورود دانش آموزان و مادران به مدرسه و سالن همایش، در ورودی مدرسه از سمت خیابان اقاقیا در نظر گرفته شده است.
جهت جلوگیری از تجمع بیش از حد خودرو و ایجاد مزاحمت، توصیه می شود اولیای گرامی ابتدا خودروی خود را در جایی مناسب در خیابان اقاقیا یا گل افشان پارک نموده و سپس فرزند خود را به در ورودی مدرسه راهنمایی کنند.

آدرس: شهرک قدس، فاز ۶، بزرگراه یادگار امام جنوب، بلوار ایوانک غرب، روبه روی بازار میوه و تره بار، متوسطه‌ی اول روشنگر

شماره تماس: ۲۱۴۲۸۹۶۴۰۰

مادران گرامی تا شروع جلسه معارفه می توانند در حیاط مدرسه منتظر باشند و بعد از داخل مدرسه به سمت سالن هدایت خواهند شد.پدران گرامی برای شرکت در جلسه در ساعت تعیین شده از سمت بلوار ایوانک، روبه روی بازار میوه و تره بار، در جلسه شرکت فرمایند.

با تشکر

متوسطه دوره اول روشنگر